sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Mysteriekvilten on valmis.........................niinkuin olin suunnitellut:) Pääsiäispyhinä oli tarkoitus olla valmis ja sen tein!! Tikkaukset ompelin helpomman mukaan eli suoralla pitkällä pistolla läheltä vaaleiden osioiden reunaa. Alkuperäisessä ohjeessa työssä oli vielä leveät reunakaitaleet  mutta kankaani ei kunnolla riittäneet niihin enkä halunnut keksiä mitään omia kommervenkkejä tällä kertaa. Koonkaan puolesta lisäreunoja ei mielestäni tarvittu.Mysteerin koko on 135 x 175 cm.
Kauniit aurinkoiset päivät eivät onneksi ole kuluneet sisällä ommellen. Aika nopeasti sain mysteerin valmiiksi ja niinpä ehdin vielä haravoimaan pihan puhtaaksi. Syksyllä oli miehen kanssa hoidettu haravointi hyvin, oli odotettu että tammi pudotti viimeisetkin lehtensä ja sitten vasta putsattiin piha, nyt olikin sitten melko vähän haravoitavaa:) Joten aikaa jäi enemmän istumiseen kahvikupposen ääressä ja nauttimaan kesän tulosta:)


10 kommenttia:

 1. Kaunis peitto! Tunnustan, että mulla jäisi tekemättä.Täällä vasta pikkusen narsissit työntävät päätään.

  VastaaPoista
 2. Hieno, kuten kaikki aiemmatkin peittosi!Ihailen!

  VastaaPoista
 3. Hieno mysteeripeitto. Haravoidessa on täälläkin vietetty pääsiäistä ja kauniista ilmasta on nautittu :) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kauniita tilkkutöitä, olet taitava ;))

  VastaaPoista