lauantai 23. tammikuuta 2010

Vanua ostamassa

Lähdin ostamaan paikkakuntamme kangaskaupasta vanua. Aikoinaan tuossa kaupassa on ollut suuret valikoimat kaikenlaisia kankaita, nykyään en osta sieltä muuta kuin vanun. Kaupassa on miesmyyjä ja hän kertoi että nykyään kankaiden osto on vähentyt huomattavasti. Onko näin??? vai valitseeko hän kankaita myyntiin entisen tapansa mukaan, seuraako aikaa???
Nyt hänelle oli tarjottu tilkkutyökankaita ja hän kertoi ottaneensa niitä myyntiin montaa väriä ja kuten kuvasta näkyy tartuin tilaisuuteen. Monta väriä oli minulle mieluisia, muutaman värin jätin ostamatta.


Julkaistuani tämän kirjoituksen huomasin että edellisessä kuvassa olevassa liinassa on melko samat värit kankaissa kuin nämä uudet ostamani.
Mitenkähän sitä saisi laajennettua mieltymyksiä erilaisiin väreihin. Tuntuu että kaikki työt valmistuvat samojen värimaailmojen mukaan. Kun katselen kotona ympärilleni näen täälläkin samoja värejä ympärilläni:)

2 kommenttia:

  1. Sama vaiva on täälläkin: saatan jopa ostaa varastoon muitakin värejä, mutta sitten kun alan tehdä jotain, päädyn melkein aina samoihin "tuttuihin" väreihin...

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edelliseen kommentoijaan; omat mielivärit ennen muita. Itselläni on paljon erivärisiä kankaita esim. vaihdoissa tulleita, mutta työn alle yleensä lähtee joku tuttu ja turvallinen väri. Ja kangaskaupasta tarttuu käteen samoja värejä, mitä jo kngaskaapissa on. Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

    VastaaPoista