maanantai 25. tammikuuta 2010

Pöytäliinojen ompelua

Nyt on ollut vuorossa pöytäliinojen ompelua, koska uudelle pöydälle ei sovi monikaan entisistä liinoista. Pitääkö niitä joskus tuunailla sopivan kokoisiksi, se jää nähtäväksi:) Pöytäliinojen ompelu ei ole ihan niin paha juttu kun verhojen, mutta ei tämäkään kovin mukavaa ole.
Verhokangasta jäi vähäsen, siitä sain lipaston päälle liinan lisäämällä kaapista löytynyttä pitsiä.


Finlaysonilta ostin ennen joulua (tarkemmin miettien taisi olla jo edellisjoulua ennen) tarjouksesta kankaan, värit miellyttivät, kohde ei ollut siinä vaiheessa vielä tiedossa. Sopiva paikka löytyi nyt uuden pöydän päältä.
Puna-valko-pitsiliinoja ommellessa mietin että tykkäänköhän näistä ollenkaan, enkä oikein tiedä vieläkään. Tuntuu että joku niissä ei oikein viehätä silmää.Keittiö alkaa olla valmiina, vain matot ja yksi pieni yksityiskohta puuttuu. Ei tainnut ihan puolta vuotta mennä, paitsi jos laskee suunnittelun mukaan:))

3 kommenttia:

 1. Nopsasti saitte keittiön valmiiksi ja kivaksi. Pitsiliinatkin ovat minusta kauniit, oletko kokeillut niitä muunvärisen liinan päällä. Valkoisella pöydällä otetussa kuvassa liina näyttää paljon raikkaammalta kuin punaisen liinan päällä :)

  VastaaPoista
 2. Jopas on hienon näköistä, kuin uudessa talossa. (Kukahan meidänkin keittiön saisi noi upeaksi..toiveunia ..;)) Onneksi tekstiilejä on helpompi vaihdella kuin kaappeja, jos kyllästyy johonkin väriin. Värit ovat niin kovasti makuasia.

  VastaaPoista
 3. Ihanan kotoisan näköinen keittiö. Tykkään samasta värimaailmasta ja ruusukukkainen liina on ihana.
  Sinulla on runsaasti kauniita tilkkutöitä. ;O)

  VastaaPoista