sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Tunnelmia ja nautintoja..............

.............lauantai-iltana vai pitäisikö sanoa yöllä koska tämä tilannekuva on otettu puolenyön aikaan.
Ilmassa pakkasta 15 astetta ja tynnyrissä veden lämpötila 38 astetta:) Puut ja pensaat kauniisti huurussa, vesi höyryää ikäänkuin kiehuisi:) Aika mahtava tunnelma, uskokaa pois:) Tunti tai puolitoista vierähtää niin ettei huomaakaan.


Tunnelmaa ja nautintoa tämäkin; olimme Helsingissä glögikutsuilla tyttäremme kummisedän ja hänen vaimonsa luona. Mukava oli päästä kauniisti katetun pöydän ja herkkujen äärelle, nams-nams. Vähemmän hauskoja olivat ajomatkat. Hui kun jännitti!
Kotoa lähtiessä lunta tuprutteli kauniisti taivaalta. Hetken kuluttua keli muuttui aivan kauheaksi myräkäksi. Autoja oli jäänyt tienposkeen. Yhdessä juuri sattuneessa kolaripaikassa oli neljä autoa sikin sokin, ambulanssit tulivat juuri paikalle. Mietimme jo hetken palaamista takaisin kotiin, jatkoimme kuitenkin perille asti. Kotimatkamme takaisinpäin tultiin yhtä huonossa ellei huonommassa kelissä, hissukseen kuten useimmat muutkin ajeltiin ja hyvin päästiin kotiin. Autossa istuessani en voinut olla ihmettelemättä niitä kiireisiä kuskeja jotka meitäkin ohittelivat, rohkeita ovat...........


2 kommenttia:

  1. Tynnyrissä on mukavaa, talvella en ole koskaan kokeillut. Järvi jäätyi, kuulemma jo 18 senttiä eli enää ei ole asiaa järveen ennen vappua, ainakaan omassa rannassa. Oikein hyvää joulua sinulle.

    VastaaPoista
  2. Tuo on varmasti aivan mahtava juttu, istua pakkasella kuumassa vedessä tynnyrissä :)

    VastaaPoista