lauantai 19. joulukuuta 2009

Jouluvalmistelua:))

Toiset siivoilevat ahkerasti ja valmistelevat joulua. Minä pysyn uskollisena ompelukoneelleni ja vaan ompelen:) Vielä pyydettiin pienelle pojalle konttauspeittoa ja ei kun tuumasta toimeen. Kirkkaat värit tuottavat minulle vähän hankaluuksia kun ne eivät oikein ole mun värejä. Siinäpä tuo kuitenkin on. Ehkäpä en enää ennen joulua ompele mitään (jätin eteen sanan ehkäpä) ja ryhdyn myös siivoushommiin. En erikoisemmin pidä siitä puuhasta mutta koska viihdyn paremmin siivotussa "huushollissa" kuin sekaisessa niin ryhdyttävä siihenkin vaan on:) Kohta lähden pihatynnyriimme nauttimaan ja rentoutumaan, huomenna iltapäivällä on tiedossa pienet glögikutsut, tänään on paketoitava muutama joululahjapaketti, siis milloin siivotaan;)
Peiton koko on 100 x 120 cm.

3 kommenttia:

 1. Pirtsakka peitto. mieluummin minäkin ompelen kuin siivoan. Ehtii sitä ensi viikollakin siivoilla, luulisin.

  VastaaPoista
 2. Pirteä on :) Kirkkaat värit eivät ole oikein minunkaan juttu. Minä odottelen, jos neljän päivän vapaalla jaksaisi taas ommella jotain kivaa.

  VastaaPoista
 3. Siivous ei ole oikein minunkaan juttu :) Työpäydällä on "räjähtänyt" pommi, jonka ajattelin siivota jouluksi. On sitten parempi aloitella taa kevät touhuja jossakin vaiheessa.
  Tekemäsi peitto on varmasti mieluinen. Kirkkaat värit onv at pienten lasten mieleen.

  VastaaPoista