tiistai 10. marraskuuta 2009

Turhaa vai tarpeellista:)

Menin tänään töihin kahden ja puolen kuukauden sairausloman jälkeen. Ompelin lähimille kolmelle työkavereilleni sairauslomatuliaisiksi:) kännykän laturipussit. Ensin tein yhden ja sitten mietin moneen kertaan tarvitaanko tuota todella. Noh, kaikenlaistahan ihminen tarvitsee;) Tämän ideahan on se että laturin johto on siististi pussukan sisällä, taskun takana pussissa on napinläpireikä josta johto tulee kännykkään sitä ladattaessa. Reissulle lähdettäessä pussin suu vaan kiinni ja laturi kulkee siististi mukana.


Jalka on vielä aika huonossa kunnossa, onneksi työni luonteesta johtuen pystyn sitä tekemään. Kiva oli taas olla toisten joukossa, johan täällä kotona itsekseni kaikenlaisia asioita mietin ja pohdiskelin.

5 kommenttia:

 1. Turha tai ei, mutta tuommoista minäkin olen jo viikon miettinyt. Kolme kännyä ja kaikilla erilainen laturi. Jos tekisi jokaiselle erivärisen, niin tietäsi mikä mihinkin kuuluu. Oli kiva nähdä sinun versiot, oma malli vielä hautomossa.

  VastaaPoista
 2. Kiva idea, ja varmasti ihan käytännöllinen! Minulla ainakin on aina laturi hukassa reissussa :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä idea, ei varmasti turha kapistus. Täytyy taas laittaa korvan taakse - vaikka siellä on kyllä jo aika paljon ennestäänkin ;)

  VastaaPoista
 4. Parempi sentään korvan takana kuin hampaan kolossa :D

  VastaaPoista
 5. tuohan on tarpeellinen ja roikkuu nätisti eikä johdot kulje missä sattuu! Kivat tuliaiset!

  VastaaPoista