perjantai 13. marraskuuta 2009

Ompelua ja neulontaa

Tämäkin tilkkupinta on monesti herättänyt kiinnostusta selaissessa blogeja, lehtiä ja kirjoja. Viimein sillekin löytyi käyttöä. Mitähän tästä tulee........
Työpäivät vievät taas liian paljon ompeluaikaa, mutta tehdään sitä mukaa kun ehditään:)Hieman tuo neulominen jäi päälle kun sitä niin paljon sairausloman aikana harrastin. Tällä kertaa innostuin tekemään itselleni takkia. En ole aivan käykö tässä samoin kuin kissa-hiiri-tarinassa. Tuleeko takki vai tuleeko yhtään mikään. Aikoinaan olen päättänyt etten neulo itselleni mitään kun koskaan ei tiedä tuleeko työstä käyttökelpoista, sopiiko päälle tms. Langatkin ovat aika kalliita jos työ ei onnistukaan. Tämä malli ja lanka saivat kuitenkin pääni sekaisin ja unohdin tässä kohdin hyvät päätökset.

2 kommenttia:

  1. Onko tuo semmoinen juomalasi-malli. Minäkin tein jo mallineen, mutta en sitten muuta. Neuletakin aikana tein samanllaisen päätöksen, en ikinä aloita mitään sukkia suurempaa neulomusta ja heti kohta olin jo ihailemassa ties mitä neulelehtiä. Uskon, että tuo sinin neulomus valmistuu ja siitä tulee lempivaate.

    VastaaPoista
  2. Taas on tulossa niin kivaa pintaa johonkin ?!?!? Kassiinko vai peittoo ?!?!

    VastaaPoista