maanantai 1. kesäkuuta 2009

Siskon juhlat

Aurinkoisena lauantaipäivänä suuntasimme auton kanssa kohti Ikaalisia siskoni valmistumisjuhliin. Hän on opiskellut työn ohessa koko ikänsä erilaisia ammatteja, toiset ovat olleet jatkoa silloiselle ammatille. Kyllä on ihmeteltävä mistä riittää voimia moiseen kun hänellä on elämässään matkan varrella ollut myös kaikenlaisia vastoinkäymisiä ja huolia.


Ilma oli todellakin ihanteellinen kaikille valmistujille ja juhlijoille. Luonto parhaimmillaan:)Ruokailun päätteksi saatiin herkutella maukkailla kakuilla ja kahvilla, joka oli maustettu vanilijalla, nam-nam.

Olimme varanneet matkaan aikaa reilusti ja niinpä ehdimme pysähtyä Pinsiön puutarhalla. Siellä sitä katseltavaa ja ostettavaakin riittää vaikka kuinka.
Ostin muutaman kasvihuonekurkun ja tomaatin taimen. Talomme pihanpuoleinen tiiliseinä on suoraan etelään ja siinä olen kasvattanut kurkkuja ja tomaatteja vaihtelevalla menestyksellä. Joskus on tullut kurkkuja parista taimesta niin paljon että on saanut antaa naapurillekin joskus ovat olleet sormen paksuisia. Nähdäänpä mitä näistä taimista saadaan aikaiseksi.
3 kommenttia:

  1. Toi on vissiin sama suihkulähde (tai mikälie), mitä ihastelimme matkalla Hesaan :)Kelpais mullekin.

    VastaaPoista
  2. Hei Satu, varmaankin oot tuosta ohi kulkenut tänne etelään päin tullessa:)

    VastaaPoista
  3. Kesäiset ulkoilmajuhlat on todellakin nautinto jos sää suosii :)

    VastaaPoista