torstai 4. kesäkuuta 2009

Keskeneräisiä ompeluksia

Niin paljon on nyt eri vaiheessa olevia keskeneräisiä töitä että on ainakin vara valita minkä tekeminen milloinkin kiinnostaisi. Vaan kun uudetkin suunnitelmat pyörivät päässä.......mutta jospa saisin nämä pois olisi mukavampi aloittaa "puhtaalta pöydältä":)


Peite on yhdistämistä ja tikkausta vailla. Tikkaushommissa on viriteltävä ompelukone keittiön pöydälle, siinä on suurempi tila pyöritellä kankaita. Tämä vaihe olisikin tehtävä aina aika nopeasti kun ei taas ole kiva pitää pöytää varattuna pitkää aikaa ompelua varten, hankalaa:) Malli on yksinkertainen, mutta odotan siitä tulevan aika mukavan.


Ostaessani nämä kankaat PeeKaasta en tiennyt mitä niistä tekisin, mutta jotenkin vaan ne miellyttivät silmää ja halusin ne. Eikä mennyt kauaa kun suunnitelma alkoikin hahmottua.


Tähän työhön olen leikannut palat jo kauan sitten. Joku asia niissa kuitenkin mättää koska en ole saanut hommaa jatkettua. Oikeastaan tiedänkin syyn, en ole keksinyt mitä mukavaa keksisin blokin keskustaan:(


Marjon Luova Mysteeri on vaiheessa. Jatko-ohjeita odotellaan... Hyvä kun otinkin valokuvan tästä, nyt onkin helpompi nähdä mitä paloja on vielä siirreltävä.


Muutaman näppipyyhkeen ompelun harjoittelua.
Lauantaina Muroleeseen menevät verhot sain sentään ommeltua valmiiksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti