perjantai 12. joulukuuta 2008

Tötteröitä ja enkelitötteröitä

Tötteröiden valmistus on jo jonkin aikaa kummitellut mielessäni ja nyt sitten sain ne tehtyä. Näitäkin tehdessä, kuten esim.kortteja ym. tulee sama tilanne. Koko ajan syntyy uusia ideoita, ja tekee mieli tehdä vaan lisää ja lisää, mutta jossain vaiheessa on kuitenkin lopetettava ja siirryttävä toisiin puuhiin.
Tänään sain joulukortit kirjoitettua. Kaikki ovat ostokortteja koska itse tehtyjen korttien tekemisen oppi jäi niin myöhäiselle etten ehtinyt täksi jouluksi tehdä, ehkä ensi jouluksi:)
Joulun ruoat ja leivonnaiset sain suunniteltua. Perinteisiä jouluruokia en jaksa montaa päivää syödä, niin piti miettiä vähän toisenlaisiakin juttuja. Ja nyt on tuo painokin vähän tarkkailun alla, niin täytyy valita vähän kevyempiäkin vaihtoehtoja. No, suunniteltu on, valmistus vaan puuttuu, mutta eikös se ole jo puoliksi tehty kun suunnitelmat on jo valmiina:)

5 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä töttöröitä olet tehnyt ja muutenkin täältä löytyy aina jotain mukavaa katsottavaa...
  Hauskaa Joulun odotusta...

  VastaaPoista
 2. Hauskoja tötteröitä! tapettikin näyttää tutulta. Kävin täs yks aamu tapettikaupassa kattelees ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita tötteröitä. Suloisia nuo enkelit niiden sisällä! - Leimat olen piirtänyt tekstiilitussilla.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloisia ja olit kyllä kivoja pussukoitakin tehnyt. Hienoja :)

  VastaaPoista
 5. Nuohan ovat aivan ihanat tötteröt. kyllä olet kätevä ompelussa. Leipomukset jäävät minullakin aivan loppukiriin, mutta onhan tässä vielä pikkusen aikaa sinne jouluun :)

  VastaaPoista