maanantai 8. joulukuuta 2008

Pussukoita

Viime päivinä olen ommellut pussukoita. Tein niistä vuorellisia, on sitten mukavampi laittaa sisälle jotakin, mitä kukin haluaa. Konvehtikankaiset voisi täyttää vaikka karkeilla:)
Kaikenlaisia ideoita nyt pyörii mielessä sekä kangas- että korttientekoon liittyviä, mutta aika ei meinaa millään riittää kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Joululeipomisetkin ovat vielä tekemättä. Ensi viikon lopulla on neljän päivän vapaa, jospa silloin laittaisin vähän "tuulemaan":)


5 kommenttia:

 1. Ihania pussukoita sulla!

  Pitäis ja pitäis... kaikkea ihanaa pitäis tehdä, pää pursuaa ideoita ja sata projektia on kesken...

  Mä en osaa vielä edes aatella joulun leipomisia saati laatikoiden tekoa, teen ne aina siinä viime tipassa.. en osaa oikeen pakastimeen tehdä, ovat sit hyviä ja tuoreita heti sellaisenaan...
  joten hyvin ehtii vielä !

  Kello käy puolta yötä ja täällä ronksuu konekirjonnat...

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. Tosiaankin hienoja pussukoita, noihin voi laittaa mitä vaan. Olet aikamoinen ompelijatar :)
  En minäkään ole leipomaan ehtinyt ja kovin paljoa en leivokkaan. Pitää alkaa jo ajattelemaan tuota terveyspuoltakin tässä iässä. Vähän vierasvarana tietysti pitää olla itsetehtyäkin. Laatikot sitten ihan viimetipassa. Mukavaa Joulunodotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia pussukoita! Tuo konvehtikangas on aivan syötävää.

  VastaaPoista
 4. Jos tuo määrä on ohimennen tehtyä niin kuinkahan paljon saat aikaiseksi kun laitat tuulemaan ?? Aivan ihania pusseja ja kasseja.
  Mun jouluvalmistelut on siinä vaiheessa että olen saanut ostettua yhden piparitaikinan:)

  VastaaPoista
 5. Irma, tee toki säilytyskoppa. En halua, että blokkivaihtojen blokit jää ajelehtimaan jonnekin ja muffinssit sopivat keittiöön niin hyvin.

  VastaaPoista