perjantai 31. lokakuuta 2008

Pikkupeitot

Kovasti on ollut menoa ja ohjelmaa kuluvalla viikolla, mutta pikkuisen on ollut nipistettävä aikaa ompelukoneelle. Jostakinhan sitä aikaa sitten kuitenkin löytyy kun oikein yrittää järjestää.
Nämä peittojen päälliset ovat kokoa 40 x 40cm. Kun saan ne valmiiksi lähetän ne MarLi:lle ja hän toimittaa eteenpäin Keski-Suomen keskussairaalaan Jyväskylään tehohoidossa oleville vauvoille. Toivottavasti nämä sitten valmistuttuaan ovat sopivia tarkoitukseen. Olen kyllä yrittänyt noudattaa annettuja ohjeita. Tosin näistähän puuttuu vielä tausta ja vanu. Peittoja on ollut mukava tehdä, saa aika nopeasti valmista aikaiseksi ja saan käytettyä "lapsellisia" kankaita joita minulle on kertynyt ja joille ei oikein käyttöä löydy. Myös aiemmin valmistuneista töistä jääneitä pieniä kangaspaloja sain käytettyä pois ja näin ollen uusille taas tilaa;)3 kommenttia:

 1. Ihania ovat! Olen ajatellut itsekin, että vois ommella..jos aika antaa myöten =)

  VastaaPoista
 2. Voi, täällähän onkin kivaa luettavaa ja nähtävää! Innolla odotan kaikkia lahjoitettavia peittoja, itsellänikin on nyt aikeissa tehdä.
  Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 3. Somia peittoja noista tulee, kunhan valmistuvat ja ajatus todella aivan ihana lahjoittaa ne sinne vauvoille. Ylltyskiireitä tuli minullekin viime viikolle, mutta tällä viikolla helopttaa hiukan :)

  VastaaPoista