sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Ompelukone on saanut levätä.....

tänä viikonloppuna. Ohjelmaa on ollut niin etten ole ehtinyt juuri muuta kuin vilkaisemaan ompelukoneeseen päin.
Perjantaina olimme työpaikkamme urheiluseuran 20v.- juhlissa. Siis miehelläni ja minulla on sama työnantaja, mutta työskentelemme eri pisteissä. Näin pääsimme samoihin juhliin. Juhlat olivat pienimuotoiset, mutta mukavat ja lämminhenkiset. Paikalla meitä kutsuttuja oli noin 40 ihmistä. Oli mielenkiintoista kuulla urheiluseuran historiikki koko ajalta. Vaikka olen ollut tässä työpaikassa tuon 20 vuotta ja enemmänkin, niin uusiakin asioita sain kuulla. Musiikkia juhlissa esitti työpaikkamme henkilökuntaan kuuluva viiden miehen rokkiporukka. Pojat tai kyllä he jo miehiä ovat, ovat paneutuneet hommaansa ja soittivat tosi hyvin, meno oli melko kovaa!!
Lauantaina oli vuorossa Showhat-dragshowesitys. Pääesiintyjinä olivat Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen. He toivat lavalle esiintymään nykyisiä julkkiksia, mutta myös sellaisia laulajia joita ei enää uskottu näkevämmekään:) Mukana olivat tanssimassa Stepupin namuset nuoret miehet. He kyllä osaavat tuon tanssimisen taidon, kertakaikkiaan ihailtavaa katseltavaa. Jos Juha Tapion konsertissa sai pyyhkiä kyyneleitä niin tässä esityksessä oli sitten naurun vuoro. Niin erilaisia tapahtumia, mutta hienoja kokemuksia molemmat.

3 kommenttia:

  1. Mukavaa rentoutumista ovat tuollaise juhalt ja konsertit ym. tapahtumat joissa saa nauttia hengenravintoakin täysin siemauksin.

    VastaaPoista
  2. voi ei mitä lukihäiriöitä taas multa tuossa edell. kommentissa..mut olkoon :) harmittelee selma

    VastaaPoista
  3. Eipä haittaa lukihäiriöt, olen huomannut että monesti tulee noita kirjainvirheitä itsellekin. Saahan näistä kuitenkin aina selvää ja uskon että meille kaikille noita virheitä joskus tulee.Hengenravintotilaisuudet piristävät kummasti elämää:)

    VastaaPoista