perjantai 28. kesäkuuta 2024

Tyyny, tuftaus

 



Kivinen tie-kaitaliina sai kaverikseen samoista kankaista ommellun Kanan askeleet-tyynyn. Kankaita ei jäänyt oikeastaan juuri mitään ja hyvä niin. Aina tulee niin hyvä mieli kun ompelusten jälkeen ei jää pieniä paloja seikkailemaan laatikoihin;)
Tätäkin mallia on tehty Katrin tilkkutyökurssilla ja silloin valmistui pussukka.




Tuftaus oli kiinnostanut minua jo pitkään. Sykskyllä sitten tilasin Lankavalta mallit ja ohjeet näihin pikkutauluihin. Monta kuukautta sitten menikin ennenkuin valmistuivat vaikka melko nopeaa hommaa onkin. 

Kivaa hommaa oli tämäkin mutta aika vaikeaa oli saada aikaiseksi tasaista jälkeä. Tässäkin on varmasti omat niksinsä ja olisi pitänyt käydä varmaankin jollakin kurssilla saamassa neuvoja. Nyt katselin YouTubesta ohjeita ja en ehkä ymmärtänyt kaikkia konsteja;) No, tehty mikä tehty ja testattu on ja todettu että ei tarvitse enää kokeilla;)

Laitoin kuitenkin taulut seinälle kun niille löytyi aika sopiva paikka tilkkutyöseinävaatteen vierestä. Aina ei viitsi säilöä kaikkea kaappiinkaan:)



Palava rakkaus on kaunis kukka ja kukkii pitkään. Yksi lempikukistani:) 

3 kommenttia:

  1. Kauniit tuftaukset. Kurssi, jonka olen suunnitellut käyväni.
    Tilkkutöissä on kivat kuviot. Kangaspinoihin saa vaihtelevuutta, kun jämätkin loppuu. Tai oi itselleen selittää, että nyt on tilaa uusille.

    VastaaPoista
  2. Upeita ovat tyynyt ja taulut. Tuota tuftausta tekisi mieli kokeilla. Pitäsisi vain salaa tuoda tarvikkeet tuonne täpötäyteen "ateljeehen" ettei ukko motkottaisi tavaroiden paljoudesta (hihhii)

    VastaaPoista
  3. Tuftaus on minulta kokeilematta. Kivat taulut olet tuftannut. Kanan askeleet on hyvä malli.

    VastaaPoista