lauantai 6. huhtikuuta 2024

Retkipussukka, lenkkeilyä ja kesän odotusta

Täällä odotellaan kesää.....:) Aprillipäivänä oli niin aurinkoista ja lämmintä että Onni pääsi loikoilemaan takapihalle omalle lepopaikalleen. Tämä on Onnin mielestä parasta, se viihtyy ulkosalla vaikka koko päivän kun pääsee haukkumaan kulkijoita aidan takaa ja seuraamaan mitä muilla pihoilla tapahtuu;) Välillä voi kuljeskella pihalla puupinojen takana ja haistella hiirien kulkureittejä. Oraviakin voi hätistellä tarpeen vaatiessa kun ne käyvät hyppimässä tammessa ja omenapuussa:)Eipä mennyt montaa päivää kun kelit olivat taas ihan toisenlaiset:) Kauniissa pelto- ja metsämaisemissa käveltiin reilun neljän kilometrin alkuillan lenkki. Tuolla on vielä tosi mukava kulkea, joen, peltojen ja metsän reunoilla. Kohta alkaa taas punkkiaika ja silloin sinne ei ole mitään asiaa. Jotkut koirakaverit ovat siellä käyneet kevään alkaessa ja kertoivat että punkkeja on siellä paljon!

Tilkkutarhan tarjouksessa ollut Retkikangas houkutteli ostoksille:) Tein pussukat retkeilyastioille, ruokailuvälineille ja makkaratikuille:) Onhan mukavampi ottaa tavarat aiheeseen sopivasta pussista kun jostain muovipussista;)Jotain samaa meis on;)

13 kommenttia:

 1. Kivoja täsmäpussukoita, tykkään!
  Ihan pakko kysyä: laitoitko sisäpuolelle kerniplussaa vai pesetkö pussukat aina käytön jälkeen vai laitatko likaiset astiat muovipussissa pussukkaan vai puhdistatko ne jo retkinuotiolla?
  Tuli ihan vaan siksi mieleeni, että tuollainen retkiastiapussukka olisi tosi kiva Pupuselle, koska osalle kesäleireistä pitää ottaa omat astiat mukaan. Täytyy tarkistaa Pupuselta, pesevätkö astiat heti ruokailun jälkeen vai vasta telttapaikalle palatessa...
  Tuo kappaverho on todella hauska idea, sopisi tällaiselle antiviherpeukalolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin oli ajatus laittaa kerniä sisäpuolelle mutta muutin suunnitelmaa kun mietin kuinka sotkuinen kuitenkin tulee vaikka astiat olisivatkin pestyjä mutta ei kuivia. Siis päädyin paksuhkoon puuvillakankaaseen jota löytyi myös aiheeseen sopivaa, lintuja:) Käytetyt astiat voi laittaa muovipussiin ja sitten vaikka pussukan sisälle. Pussukan mitoitin niin että sinne mahtuu pieni muovipussirulla ja myös nuo ruokailuväline- ja makkaratikkupussit. Joten kaikki tarvittava on helposti saatavilla;)
   Kodinhoitohuoneen kappaverhon tein muutama vuosi sitten kun totesin että viherkasvit eivät menesty mun hoidolla:)

   Poista
 2. Retkikangas viehättää, samoin siitä ommellut pussukat. Ihan tarpeellisia ja mukavampia kuin muovipussi. Onnillakin taitaa olla oma pussukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retkikangas oli niin mukavan näköistä että oli kyllä ostettava! Muuten olen pyrkinyt vähän rajoittamaan kangasostoksia ja yritän käyttää jo olemassa olevaa varastoa;)
   Kääpiösnautserikankaisen tukirautapussukan annan Onnin trimmaajalle:) Hän on trimmannut Onnia ihan alusta alkaen:) Hänellä on itsellään neljä kääpiösnautseria:)

   Poista
 3. Onni on tosi kiva koira:) Ollaan melkein aina samaa mieltä asioista;) Touhuaa aina mun kanssa samoissa askareissa:)

  VastaaPoista
 4. No vau! Astetta hienommin pakatut retkitarvikkeet on luksusta.

  Ja totta, jotain samaa heis on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas oli niin kivan näköistä että sitä oli vaan ostettava! Ja vasta sitten pohdin mitä siitä tekisin;) Hyvään käyttöön kuitenkin tuli hankittua:)

   Poista
 5. Aivan luksus ulkoiluvuode Onnilla. Tuollainen irti maasta oleva varmasti lämmittää, koska routaisesta maasta ei hohka kylmyyttä.
  Ihanat pussukat. Kivoja on kankaiden kuosit nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnille hankittiin juuri tuosta syystä tuo vuode:) Maa on kuitenkin vielä kylmää parhaalle kaverille vaikka muuten lämmintä olisikin:)
   Nykyään on todellakin tosi hienoja kankaita vaikka kuinka paljon. Aikonaan on tullut hankittua myös kauniita kankaita mutta kun aikansa ovat olleet laatikossa odottamassa käyttöä niin ovat muuttuneet vähemän kivan näköisiksi;) Siksi olenkin yrittänyt muistaa että kannattaa käyttää kankaat mahdollisimman pian hankinnan jälkeen;)

   Poista
 6. Hieno setti ja todellakin kiva kangas. Juu, jotain samaa heis on :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin myös samantyyppistä puutarha-aiheista kangasta mutta vielä en keksinyt mitä siitä tekisin;)
   Somessa on näkynyt kursseilla ommeltuja hattuja. Sellainenkin voisi olla kiva tuosta kankaasta, ainakin kotipihalla pidettäväksi:)

   Poista
 7. Kauniit pussukat ja täsmäkäyttöön! Nyt jo alkaakin vaikuttaa että kohta pääsee eväsretkelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa voi tosiaan katsella pieniä retkireissuja:)

   Poista