lauantai 20. marraskuuta 2021

Pussukoita ja kasseja

Youtubessa vastaani tupsahti sivutaskullinen pussukka. Tasku on siis pussukan ulkopuolella. Samantyyppistä on tullut ommeltua mutta ei tällä ohjeistuksella. Sehän piti kokeilla;)


 Pussukan koko on 20x13 cm.

Olipa mukava tehdä tälläkin mallilla ja siihen sai taas hyödennettyä musta-valko-harmaan jämäpalalaatikon kangaspaloja:)Kiva panelikangas on jo kauan sitten hankittua. Ompelin siitä pikaisesti apukassin kauppakäynneille, ylemmässä kuvassa oleva. Tuttava piipahti jonakin päivänä visiitillä ja huomasi kassin eteisessä ja kertoi haluavansa sen. Niinpä kassi lähti hänen mukaansa:) Kun kangasta oli vielä jäljellä toiseenkin kassiin niin nyt meillä molemmilla on samanlaiset. 

10 kommenttia:

 1. Tyylikäs musta pussi! Niin kiinnostavaa kokeilla uusia malleja.
  Ihania vieraita sinulla käy kun haluavat tilkkujuttuja! Samoja paneeleja on minullakin jossain, voisin liittyä teidän kassikerhoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina joskus joku vierailija haluaa jotain tilkkutyötä mukaansa ja sehän on tosi kiva juttu! Eikä haittaisi vaikka useampikin haluaisi:)
   Kangaspanelit on mulle vähän haastavia kun en tahdo keksiä miten niitä hyödyntäisi. Kuitenkin aina silloin tällöin tulee hankittua niitäkin:)

   Poista
 2. Välistä on mukava kokeilla erilaisia pussukoita, itselläni tahtoo mennä aina samalla vanhalla tavalla. Tuo paneeli (olisiko Ihanat naiset rannalla?) on viehättävä. Sitä katsoessa suupielet kääntyvät ylös päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panelikankaan kuvat ovat käsityöaiheisia. En muista mikä sen nimi on mutta taitaa olla eri kuin ihanat naiset rannalla. Kivoja kuvia molemmissa:)

   Poista
 3. Ihana tuo kassi! Eipä ihme, että käyttäjä löytyi heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Oli kyllä hyvä kun keksin käytön tuollekin kankaalle vaikka se muutaman vuoden kestikin;)

   Poista
 4. Mustavalkoinen pussukka on oikein tyylikäs ja kiva on tehdä välillä erilaisia malleja. Kassi on oikein iloinen ja pirtsakka!
  Minullakin on tuota paneelikangasta ja en oikein tiedä mihin sitä käyttäisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paneelikankaat on mulle vähän haastavia. Siksi yritän nykyään välttää niiden hankkimista vaikka toisinaan ovat kovin kauniita ja vaikea sentähden vaikea ohittaa:)

   Poista