sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Tyttövauvan peitoille on nyt tarvetta:)

 Tämä peitto valmistui vähän aikaa sitten mutta laitan kuvan esiin nyt kun se on saavuttanut vastaanottajansa.Töiden kuvaaminen näin talviaikaan on todella hankalaa. Ulkona otetuista kuvista tulee sinisävyisiä ja sisäkuvista keltaisia.

Tässä yksityiskohdasta otetussa kuvassa värit ovat melkolailla oikeat:)
Peiton koko on n. metri x metri.


Tilkkuyhdistys Finn Quiltilla on parhaillaan menossa kaksi kampanjaa. Toinen on keskeneräiset valmiiksi. Siinä innostetaan meitä ompelemaan kesken jääneitä töitä valmiiksi.

Tykkään yleensä tehdä aina tekeillä olevan työni loppuun asti mutta on myönnettävä että pari mysteeriä ja ilmastopeitto ovat pintana ja odottavat loppuun saattamista. 


 Syksyllä kurssilla aloitettu suikaletekniikalla tehdyn torkkupeiton sain sentään valmiiksi. Sen koko on 160 x 180 cm.

Toinen kampanja on ystävänpäivä. Siihen on vielä onneksi pari viikkoa aikaa jos jotain pientä ehtisi tehdä;) Katri antoi meille ohjeen sydän blokkiin ja heti piti tietenkin sitä kokeilla kun näytti niin kivalta. Onnin kanssa käytiin kuvaamassa sitä takapihan lumihangella.


14 kommenttia:

 1. Herttainen lapsen peitto. Olet valinnut sydänblokkiin värit kivasti: meistä useimmat laittavat punaisen sydämeen ja valkoisen taustaan, sinä teit päin vastoin, mutta toimii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydänblokin ohjeen nähdessäni nämä värit näin heti silmissäni ja tein sen mukaan pohtimatta pidempään:)

   Poista
 2. Aivan ihastuttava vauvanpeitto, tuo malli on kiva! Tyylikäs suikaletekniikalla tehty peitto ja sydänblokki on kaunis, vielä kerkiäisi tehdä jotain kivaa ystävänpäiväksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja malleja ovat molemmat:) Saa hyvinkin erilaisia eri värityksillä:)

   Poista
 3. Sinun työsi ovat aina kovin herttaisia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis vauvanpeitto! Tässähän olis ollut minulle uusi malli - täällä on työn alla useampia, ei kuitenkaan näin suloisia vaaleanpunaisia. Kaitalepeitto on hieno ja olet ehtinyt tehdä suloisen sydämenkin! Reipasta toimintaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos useampia pitää tehdä niin tee vaan tälläkin mallilla:)

   Poista
 5. Kauniit peitot. Minulla on myös tapana tehdä työ valmiiksi ennen kuin aloitan seuraavaa. Tuo sydänblokki on tosi nätti ja siitähän saa vaikka mitä tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Odottelen hetken tulisiko vastaan sopivaa kohdetta johon tuo sydänblokki sopisi ennenkuin mietin enemmän mitä siitä tekisin;)

   Poista
 6. Niin hempeä vauvanpeitto! Juu, talvella kuvaaminen on haastavaa, värit ei millään meinaa asettua kohdalleen.

  VastaaPoista
 7. Kauniita tilkkutöitä! Ovat oikeita aarteita!
  Saman havainnon olen tehnyt minäkin, että kuvaaminen on haastavaa tähän aikaan vuodesta.

  VastaaPoista
 8. Keskeneräiset on väsyttäviä projekteja. Niitä ei paranis jättää käsistään, mutta aina jokin työ tuppaa jonon eteen. Ihastuttava pieni peitto. Lämmin muisto saajalle.

  VastaaPoista
 9. Hurmaava pieni peitto. Sydänjutut on aina ihania.

  VastaaPoista