sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Virhe mysteerissä

Katselin edellisessä kirjoitukssa olevan mysteerityön kuvaa puhelimessa ja huomasin sen......virheen. Lattialla työtä kuvatessa en huomannut. Kuvaa täällä blogissa katsellessa en huomannut. Ehkäpä joku tarkkasilmäinenkin sen huomasi:)

Siinä se on! kahdessa vierekkäisessä blokissa olevat kukkakolmiot kuuluu mennä toiseen suuntaan. Siis kuten vieressä oikeallakin. Vaikka kuinka tarkka yritin olla niin blokit olivat vaan kierähtäneet ympäri.Tässä blokit ovat purettuna mutta oikeaan suuntaan aseteltuna. Onneksi olivat reunassa, oli helppo korjata:)Maanantaina saatiin Bonnie Hunterin kevätmysteeriin uusi ohje jossa ommeltiin tähtiä. Sainpa tehtyä ne ennen huomista kun taas mysteeriin tulee uusi paljastus.


 Meidän työnjohtaja se vaan makoilee auringossa toisten tehdessä pihahommia:)

10 kommenttia:

 1. Pysyykö koiruliini pihassa vapaana ollessaan?
  Odotan innolla, että meillä Koira ikääntyy ja laiskistuu, nyt pitää jättää visusti sisätiloihin, jos pihapuuhiin mieli...
  En tajunnut virhettä, vaikka kuinka koitin päätäni väännellä ja käännellä. Edellisen postauksen kuvasta viimein, mutta aika kauan sitä sai etsiä. Melkein kuin sudokua olisi ratkaissut... :o)

  VastaaPoista
 2. Piha on aidattu niin uskaltaa pitää Onnin vapaana:) Lenkeillä käydessä pidetään aina kiinni, varsinkin pupujussit kiinnostavat niin paljon että ei todellakaan ole mitään takeita että reissultaan palaisi takaisin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun huomasit tässä vaiheessa. Joskus kun tikkausvaiheessa huomaa virheen, niin sekös ottaa pannuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja oli vielä helpossa paikassa:) Ei ehtinyt edes harmittamaan vielä:)

   Poista
 4. Onneksi huomasit itse, kukaan muu tuskin olisi huomannut. Tikkauksen jälkeen olisi voinut itku päästä. Olet kyllä sukkela noiden mysteerien kanssa. Onni on niin söpö keltaisella viltillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä aikaa meni ennenkuin huomasin virheen. Onneksi tuli katseltua sitä muutaman kerran.
   Onni osaa nauttia:)

   Poista
 5. En kyllä huomannut, mutta hyvä kun huomasit tässä vaiheessa:) Kauniita molemmat mysteerit, ahkera olet! Onni nauttii aurinkosta ja lämmöstä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea oli virhe huomata mutta onneksi osui ajoissa silmään:)

   Poista
 6. Hakemalla sai hakea että tämä löytyi! Ei ihme jos ommellessa kääntyi. Tähtikehys näyttää mukavalta. Kuinka isoksi työ rakentuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä työssä oli niin monta palaa yhdesteltävänä että osasin epäillä että vahinko saattaa käydä niinkuin kävikin vaikka mukamas tarkasti yritin katsoa. Onneksi oli ajoissa korjattavissa.
   Bonnie Hunterin mysteeri on MYSTEERI, en tiedä miten paljon kehyksiä tms.lisätään. Työn voi lopettaa missä vaiheessa haluaa sen verran hän on kertonut:)

   Poista