maanantai 9. maaliskuuta 2020

Ruutupussukka

Tilkkutyökurssilla monet ovat tehneet pussukan tämän mallin mukaan leikatuista neliöistä. Siksi sitä kutsutaan nimellä ruutupussukka. Omaani käytin osaksi neliöitä mutta molemmat sivut valmistin jämälaatikon tähteistä. Sinne oli kertynyt muutama kolmiulotteinen hanhi ja silloin tällöin olen miettinyt mitä niistä tekisi. Pohdin kurssilla asiaa ääneen ja Katri-opettaja sitten neuvoi ompelemaan ne yhteen ja laittamaan keskelle jonkin kankaan. Niinpä ne näyttivät vähän katedraalin ikkunoilta. Paloja oli onneksi juuri riittävästi tämän pussukan kylkiin. 
Pohjassa, päällä ja sivuilla on neliöt.


Pussi on melko iso. Leveys 20 cm, korkeus 13 cm ja syvyys 13 cm.


Onnin kanssa tavataan lenkkeillessämme usein lähistöllämme asuvaa käppänä-koirakaveria. Omistaja huomasi minulla kännykkälaukun ja kyseli mistä sen olen ostanut;):):)  Kun selvisi että se on valmistunut ihan omassa ompelimossani niin hän pyysi tekemään samanlaisen itselleen. Ja teinhän minä, mikäs sen mukavampaa kuin tehdä jollekkin pyynnöstä tarpeellista. 


Aika identtiset niistä tulikin:) Oikeanpuoleisessa on valkoinen koirankuva koska tilaajalla on vaalea käppänä. Vasemmanpuoleinen on omani ja koira on siinä harmaa. Meidän Onni on väriltään pippuri-suola. 

12 kommenttia:

 1. ihania juttuja olet taas tehnyt. Pyynnöstä on aina kiva ommella. Ruutupussukka on tosi hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kun pyydetään niin menee varmasti tarpeeseen:)

   Poista
 2. Kivan mallinen tuo ruutupussukka. Sinne näyttäisi mahtuvan reilusti tavaraa.
  Kännykkälaukku on myös söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kännykkälaukku on tosi kätevä lenkeillä. Mahtuu kaikki tarpeellinen eikä ole painava kantaa.

   Poista
 3. Onpa sievä pussukka, kiva malli. Söpö kännykkälaukku.

  VastaaPoista
 4. Hieno pussukka. Minulla on vähän samanlainen mutta ei lähellekkään näin hieno. Siinä on kätevä säilyttää lääkkeet ja vitamiinit ja voiteet kun lähtee reissuun ne jotenkin näkee sieltä selvemmin. Kiva malli tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pussukkamalli on todella tilava ja pysyy hyvin pystyssä pohjan ansiosta. Sieltä on helppo etsiä tarvitsemansa;)

   Poista
 5. Minusta ne näyttävät ihan katedraalin ikkunoilta. En millään keksi miten siinä on kolmiulotteiset hanhet! Hieno ja hyvänmallinen pussukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi kolmiulotteista hanhea on ommeltu yhteen pitkiltä sivuilta. Keskellä on kukkakangas ja hanhen reunat on taitettu sen päälle;)

   Poista