lauantai 22. helmikuuta 2020

Tilkkuile farkuista...........

..........kurssilla oli monenlaista mukavaa ideaa tarjolla ommeltavaksi. Aina on vaikea valita mistä alottaisi:) Farkku materiaalina ei oikein ole "mun juttu" mutta mielenkiinnosta lähdin kuitenkin taas opettelemaan sitäkin. Materiaalin hankinta oli vähän kiven takana kun meillä ei juurikaan farkkuja käytetä joten varastossa ei ollut mitä olisi voinut hyödyntää. Miehellä on yhdet käyttökelpoiset farkut mutta niitä en uskaltanut ottaa tähän käyttöön:) Sain kuitenkin yhdet käytöstä poistetut miniäkokelaalta ja toiset tyttäreltä jotka olivat niin rikki että niistä pystyi ompelemaan vain tuon korin.

Ylhäällä vasemmalla on pussukka jonka sisällä oleva vetoketjullinen pussi on ommeltu sivusaumoista yhteen farkkupussin kanssa. Oikealla oleva on farkkukori. Edessä oleva on mieluisin minulle:) Puhelinpussi lenkkeilyyn Onnin kanssa kuten arvata saattaa;) Kaarevan reunan alla on piilossa vetoketjullinen pussi jonne voi laittaa vaikka kakkapusseja.


10 kommenttia:

 1. Hyvin taipuvat farkutkin sinulta, kivoja juttuja sait aikaan - ja tarpeellisiakin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tarpeellisia on todellakin kiva saada tehtyä kun niitä muitakin tahtoo kertyä;)

   Poista
 2. Kivoja juttuja farkuista. Mietin juuri, olenko säilyttänyt lasten vanhoja farkkuja aitalla vai olenko jo pistänyt kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän innostuin itsekin farkkuompelusta:9 Oli kyllä mukavampi tehdä kuin osasin odottaa:)

   Poista
 3. Kivoja juttuja olet saanut aikaan farkuista. Onni pussukka onkin hieno!

  VastaaPoista
 4. Hienostihan ne on farkut taipuneet uuteen muotoon sinullakin! Nuorisolta minäkin farkkumateriaalini kerään :)

  VastaaPoista