keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Sugaridoo - mysteeri, row#1 On Point

Pyhien jälkeen päästiin taas ompelujen pariin:)Sugaridoo-mysteeri valmistuu hitaasti ja lopputulos nähdään vasta vuoden päästä. Toisaalta hyvä juttu! Ei ole kiirettä ja samalla voi ommella paljon muita töitä.
Mysteerin rivi 1 tehtiin paperitekniikalla. Käytin tällä kertaa lihakaupan paperia ja tällä systeemillä ompelu on kyllä tosi kätevää. Vaikka kyllä siinä vähän kestikin kun tein osan rivistä kahteen kertaan. Ensin leikkasin ihan vähän liian pieniä paloja ommeltavaksi. Ne olisivat juuri ja juuri riittäneet mutta tykkäsin kuitenkin että palojen pitää tulla reilusti yli pitkältä sivulta että on siistimmän näköinen kun leikataan suoraksi. "Harjoituspalat" käytän joskus johonkin, ehkä:)

Ennen joulua ilmestyi uusi Tilkkulehti ja siinä olevaa Maaritin mysteerin viimeistä osaa oli tehtävä sen verran että pääsin näkemään minkälainen valitsemistani kankaista on tulossa. Näytää aika kivalta ainakin omasta mielestäni;)

Bonnie Hunterin mysteerin tein viime vuonna ja olin ajatellut että nyt joulun alla ilmestyvään Frolic-mysteeriin en lähtisi mukaan. Kuitenkin  valitsin siihen kankaat varastostani ja muutaman osan siihen ompelin. Jatkanko, sitä vielä pohdin:) 

Tiina Kovalaine kyseli kiinnostusta Facebookin Tilkuista asiaa-ryhmässä kiinnostusta Lämpötilapeiton valmistamiseen ja siihenkös taas innostuin!:) Tiina kertoo tarkemmin asiasta blogissaan Käsityöläinen unelmissaan


11 kommenttia:

 1. Kaunis 1. rivi! Nopasti teit.
  Mietin kanssa tuossa, että mitenkähän onnistuu, mutta pitää tehdä harjoituskappaleita, niin oikea rivi ehkä onnistuu. Olen tehnyt niin vähän papreitekniikalla töitä:)
  Bonnie Hunterin mysteeriin en nyt lähtenyt mukaan, mutta olen kyllä tallentanut kaikki ohjeet koneelle jos innostuisin joskus tekemään tämän tyyppisen peiton. Toivottavasti näemme Maaritin mysteeri työn Järvenpäässä:) Innostuin tuosta Tiinan ilmastopeitosta, joten kyllä nyt riittäätälle vuodelle paljon tehtävää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   No en tiedä teenkö kaikkia mutta on ainakin ohjeet valmiina;)

   Poista
 2. Mysteerinen vuosi tulossa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minun täytyy tunnustaa että en ymmärrä mitään mistä kirjoitit ja tämä tekniikka ja mihin sitä käytetään tai mitä siitä yleensä voi tulla 😀. Mysteeristä on. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperitekniikalla saadaan ommeltua tarkaa ja siistiä:)

   Poista
 4. Ahkera vuosi on alkanut! Onnea vaan mysteeriteillä! Mielenkiintoista seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt saanko kaikkia tehtyä, kursseilla kun kuitenkin tulee kaikenlaista muutakin kiinnostavaa ommeltavaa.

   Poista
 5. Hei! Eikös Sugaridoo-mysteeriin ole tehty jo rivi hästägejä... terv. Taiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, rivi 5 tehtiin jo kuukausi sitten. kerron siitä 2.12.19 postauksessani.

   Poista
 6. Sepä kestää kauan! Toisaalta on sitten hyvin aikaa
  ommella!

  VastaaPoista