maanantai 2. joulukuuta 2019

Sugaridoo-mysteeri, row #5 hashtags

Innostun aina näistä mysteereistä:) Toisinaan on niin kiva tehdä jotain mistä ei tiedä minkälainen lopputulos on;) Sugaridoo tuli vastaan facebooksivulla. Kiinnostuin koska on kyse modernista tillkupinnasta. Kangasvalintaohjeista poikkesin valitsemalla kirkkaiden kankaiden tilalle maanläheisiä värejä. Tämän mysteerin valmistuminen kestää vuoden, siis joka kuukausi saadaan yhden rivin ohje. Joten rauhassa saa tehdä. Tämän ensimmäisen rivin ompeli aika nopeasti mutta ovatko kaikki yhtä helppoja jää nähtäväksi:)
Kuva pikkukukkaroista tuli vastaan kun selailin Dropboxista kuviani. Ne ovat valmistuneet syksyllä omenien kanssa samaan aikaan. Meillä on vain yksi omenapuu ja se tuottaa kauniita mutta kovia ja happamia omenia. Niistä saa todella hyvää omenasosetta mutta muuhun käyttöön niistä ei ole paitsi tietenkin kuvausrekvisiittana:) Joulua odotellaan:)
P.S Kuvatessani mysteerin ensimmäistä osaa huomasin saman asian mistä Tilkunviilaajan Tiinakin oli tehnyt havainnon. Keltainen näyttää kuvassa melko kirkkaalta. Minulla on työpöydän päällä tosi hyvä valaistus ja se näyttää tässä vääristävän kankaan väriä melkoisesti. Yritin nyt kuvata kangasta aamupäivän valossa ja sain värin näyttämään paremmalta ja oikeammalta.
7 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä kukkaroita. Mysteerityö näyttää mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 2. Kukkarot kauniit!Liinakin kiva.

  VastaaPoista
 3. Kukkarot ovat tyylikkäitä!
  Osallistun myös Sugaridoo-mysteeriin, mutta pesin vasta kankaat, joten aloittelen vasta ensi viikonloppuna, vaikuttaa kivalta ja vähän erilaiselta mysteeriltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysteeri vaikuttaa tosiaan kivalta ja helpolta:) Värivaihtoehtoja olisi ollut monenlaisia, tummapohjainenkin olisi ollut kiva mutta nyt päädyin tähän.

   Poista
 4. Tässä oli hauska ristiriita tekstin ja kuvituksen välillä: sanoit, että olet valinnut maanläheisiä värejä kirkkaiden tilalle ja sitten kuvassa on oikein kirkkaan keltaisilta ainakin näyttävät häshtägit! :-) Kiva nähdä, miten tilkkutyösi etenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin ristiriidan itsekin:) Valot tekevät tehtävänsä, halusin kuitenkin innokkaasti kuvata pinnan ja siitä tuli tosiaan aika vääristynyt. Kuvasin kankaan nyt aamupäivän valossa ja se onkin aika lailla oikea väri:)

   Poista
 5. Valot tekivät kepposen meille, uudessa kuvassa on selvästi maanläheisemmät värit :) Onnea vaan mysteerin tekoon! Sillai kerran kuussa on jotenkin inhimillisempää kuin joka päivä. Mukavalta näyttää! Onni on niin kuvauksellinen! Osaa poseerata hienosti :)

  VastaaPoista