maanantai 4. marraskuuta 2019

Sisätaskulliset pussukat

Tilkkutyökurssilla on opittu tekemään pussukoihin sisätaskuja.Sivuja koristaa pienet pikakolmiot:) 

Tästä tuli vähän korkeampi mitä alunperin suunnittelin mutta nythän on sitten tilaa korkeammillekin tavaroille:) Korkeus on 20 cm ja leveys 25 cm, pohja on 11 cm.Toisessa kokeiluversiossa mittasuhteet ovat paremmat! 
Korkeus 18 cm, leveys 32 cm ja pohja 11 cm.

Sivulla olevan pinnan ompelin viime vuoden kesällä lapinreissulla. Jokin käsin tehtävä työ pitää olla tietenkin aina mukana pidemmillä reissuilla muuten ei tule matkasta mitään. Tulee vieroitusongelmia;) Pitkään on tämä pinta odottanut paikkaansa mutta nyt sekin löytyi:)

Toiselle sivulle ompelin Katrilta saamani ohjeen mukaan mukaeltua bargelloa. Tähän malliin ihastuin toden teolla! Niin että tein vielä kansiollekin päällisen!
14 kommenttia:

 1. Olet kyllä väsymätön tapaus :). Ja taitava! Niinkuin on tullut vissiin aika moneen kertaan aiemminkin todettua, mutta minkäs sitä totuudelle mehtaa.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on yleensä taskuja pussukan sisällä, mutta ei noin monta. Kauniita pussukoita. Hieno käsintehty tilkkupinta, jota toisen puolen kuviointi täydentää.

  VastaaPoista
 3. Taskut pussukan sisällä ovat käteviä. Hienoja pussukoita, korkea on tyylikäs ja simpukkapussukka/bargellopussukka on niin ihaaana!!! Hieno kansionpäällinen.

  VastaaPoista
 4. Kauniita pintoja olet ommellut! Tulee ihan luumutortut mieleen harmaan pussukkasi blokeista :)

  VastaaPoista
 5. Huikeen hienoja. Sisätaskut olisi hyödylliset oppia tekemään.

  VastaaPoista
 6. Kauniita! Sisätaskut pitää ehdottomasti olla, muuten pikkutavaroita joutuu etsimään laukun pohjalta.

  VastaaPoista
 7. Ihania kaikki! Monen kokoisia tarvitaan!

  VastaaPoista