keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Yllätyspaketti..............

.................löytyi muutama päivä sitten postilaatikosta:) Voi miten iloiseksi tulinkaan kun sen avasin:) Löytyihän sieltä onneksi tieto lähettäjästäkin, kiitos Leena!
Heti rupesi sormet syyhyämään kun katselin paketin sisältöä ja päätin että kangaspakka-kangas lähtee heti käsittelyyn ja teen itselleni kännykkälaukun. Sitä on mukava käyttää tilkkukursseilla ja toki muuallakin. Katrin kurssilta olen saanut tämän mallin ja ohjeen  ja monta pikkulaukkua sillä on jo valmistunut. Tykkään!!Loppukankaasta tein vielä pikkupussukan.


Korkeus 16 cm, leveys 19 cm,
 pohja 5 cm.


Vuoreksi laitoin mansikkakangasta. Jotenkin tuo punainen tuntui nyt niin houkuttelevalta tähän pussiin:)Tilkunviilaja-blogin Tiina oli tikannut pussukkansa tosi kivan näköisellä tikkauksella ja hän oli kirjoittanut ohjeenkin miten sen oli toteuttanut. Se oli niin mielenkiintoinen että päätin kokeilla sitä tähän pussukkaan. En tiedä onko ihan samanlainen mutta kiva malli on!


Paketissa oli toistakin kangasta, nauhoja ja nappeja. Ne odottavat valmistumistaan. Pieni idea jo on mitä niistä teen;)Tänään oltiin Onnin kanssa Nukarinkoskella lenkillä:)


Veteen oli ajelehtinut puun oksa, siitä näkyi pieni osa veden pinnalla ja se heilui virran mukana. Pitkään piti Onnin ihmetellä mikä se on, kun ei tullut selvyyttä jatkettiin matkaa:)

15 kommenttia:

 1. Kivan pussin teit ja vähän pirteää väriä tähän syksyyn.
  Meilläkin koira näkee välillä jotakin mitä pitää jäädä seuraamaan, niin kuin joku nuori tyttö, se pitää jäädä tarkistamaan onko se jokin meidän tytöistä. Tai joku haju, silloin voidaan jäädä paikalle pitkäksikin aikaa.
  On ne koirat vaan sellaisia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista:)
  Kangas on mielestäni todella ihanaa, luonnossa vielä kauniinpaa kuin kuvassa kuten yleensä aina:)
  Koirat on tarkkoja;)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on mielenkiintoisen näköinen kangas. Olet ommellut siitä tarpeellisia säilyttimiä. Onnin touhuja on mukava seurata blogista: eivät koiran karvat kutita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas oli kyllä todella mieluinen minulle:)
   Onni on niin kiva pikkupoika tai lellipoika kuten tytär sanoo:)

   Poista
 4. Kiva kangas inspiroi. Pirteät syyspussukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian monet kankaat ovat inspiroivia:):) Tämä oli yksi niistä;)

   Poista
 5. Tosi kivat pussukat ja sinähän se osaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ovat kyllä melko helppoja toteuttaa:)

   Poista
 6. Superkiva kangas ja kännykkäpussukan maali kiva ja käytännöllinen. Onnilla on paljon ihmettelemistä tässä maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on huippukivaa!!Tykkään!!!
   Onnin kanssa on mukava kulkea lenkkipoluilla, tulee itsellekin vastaan mielenkiintoisia asioita joita ei ehkä tulisi huomattua ilman lenkittäjää;)

   Poista
 7. Onpa ihanan raikas ja energinen pussukka.

  VastaaPoista
 8. Miten paljon saitkaan aikaa kangaspalasta! Jännästi asettuu nuo pakat kännykkäpussissa, näyttää ihan kolmiuloitteiselle. Voi, Onni, maailmassa niin monta, on ihmeelistä asiaa :D

  VastaaPoista
 9. Kuvasta huomaa hyvin kolmiulotteisuuden:)
  Tänään on ollut vuorossa toisen kankaan käyttö:)

  VastaaPoista
 10. Olipas mukava kangaspala! Niin pirteä pussukka!

  VastaaPoista