perjantai 13. syyskuuta 2019

Pussukka poikineen

Syksyn pussukkatehdas on käynnistynyt. Muutamia on jo valmistunut ja jokunen on vielä tuotannossa. Osalle näistä on jo kotiosoite mutta jokuset jäävät varaston hyllylle odottamaan sopivaa kohdetta:) 


Oikealla pussi puhelimelle ja sivussa pieni tasku esim.pankkikortille, avaimelle tms. Vasemmanpuoleisessa on kolme vetoketjua. Päällä tietenkin yksi ja sivutaskuissa molemmilla puolin yhdet. Tämä on kätevä malli ja mukavan kokoinen. Tästä olan yli käytettävästä pussukasta puuttuu hihna. Laitan sen myöhemmin tai sitten käytän toisesta pikkulaukussani olevaa hihnaa. Hakojen käyttäminen mahdollistaa sen että voi käyttää samaa hihnaa monissa laukuissa.
Pussukka on valmistunut Ruusun sulle antaisin - torkkupeiton loppupaloista. Lisänä käytetty mielestäni kankaisiin melko sopivaa pinkkiä kangasta. Mallissa on sisällä kolme lokeroa joista yhdessä on vetoketju. Kiva malli on tämäkin.

Peruspussukka ruusukullan värisellä kauniilla kankaalla.Vinovetoketjupussukka ja käppänäkangas:)

Nämä kaikki pussukat olen valmistanut Katrin kursseilta saamillani opeilla ja malleilla.

Eikä tässä vielä kaikki, kohta tulee lisää!!


14 kommenttia:

 1. Tehdas pyörii siellä.niin täälläkin, mutta tonttu-.
  Kivoja pussukoita kaikki ja niitä on varmasti kiva tehdä

  VastaaPoista
 2. Voi, mikä tehdas on ollut toiminnassa. Kaunista jälkeä olet saanut aikaan. Jännitän, millaisia pussukoita syntyy jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Kun vähän innostun johonkin ompelemiseen niin ideoita rupeaa tulemaan lisää ja sitten ei meinaa malttaa lopettaa:)

   Poista
 3. Ihania kaikki! Tuo, missä vetoketju menee vinosti, on jännä! Ruusukultainen on aivan ihana ja käppänä tietenkin! Oletko koskaan laskenut tehtyjen pussukoiden määrää? Niitä on varmasti tolkuttomasti, mutta niitähän tarvitaan aina!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marja:)
  Valmistuneiden pussukoiden lukumäärästä ei ole tietoa enkä taida yrittää laskeakaan, ehkä on parempi kun ei tiedä:) Sivupalkista katsoin että pussukoiden kohdalla on 189 postausta mutta onhan noita vuosiakin aika monta kun niitä on ommeltu:)
  Ruusukultainen on aika kiva yksinkertaisuudessaan. Kangas oli niin hieno että perusversio oli mielestäni paras vaihtoehto. Käppänäkankaisesta tykkään;):)

  VastaaPoista
 5. Olet ollut ahkerana taas.Pussukoita on kiva tehdä ja niitä on kiva antaa viemisiksi tai lahjaksi. Niitä ei voi koskaan olla liikaa ;) Kirsi Kirsin käsitöitä-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussukoita on kiva ommella mutta olen eri mieltä niiden määrästä;):) Voi olla liikaa, ainakin minulla:) Kaikille ei vaan yksinkertaisesti löydy käyttöä. Ajattelen sitten niin että hyvä on olla tallella että jos joskus tekee toisen samanlaisen niin voi katsoa miten on valmistettu jos ei satu enää muistamaan:)

   Poista
 6. Kauniita pussukoita olet taas tehnyt! Mukavia hetkiä ompelutöiden parissa! <3

  VastaaPoista
 7. On siellä aikamoinen tehdas käynnissä. Ihania pussukoita kaikki.

  VastaaPoista
 8. Kauniita kaikki! Tuollainen olkahihnallinen on minunkin ompelulistassa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Saija:)
  Käytössäni on yksi ompelmani kolmevetoketjuinen olkahihnallinen laukku. Se on kätevä, en luopuisi;)

  VastaaPoista