torstai 18. heinäkuuta 2019

Ruusun sulle antaisin

Tuo nimi tuli uudelle peitolle. Jostain se pätkähti päähäni enkä lähtenyt miettimään mitään muutakaan nimeä. Varsinaisia ruusun kukkia ei taida kankaista löytyä mutta kukkia kuitenkin:)Onni tässä pohtii että taasko pitää ihmetellä uutta peittoa.


En kyllä jaksa välittää.
Voitko uskoa ettei todellakaan kiinnosta vaikka käännät sen miten päin tahansa.No huijasin, kyllä tämä pehmeä ja kiva on:) Voin ottaa tässä vaikka pienet päivänokoset:)Kevään tilkkutyökurssilla otin työn alle kaitalerullat joita on tullut hankittua vuosien varrella. Tähän peittoon käytin niistä yhden ja vaaleat osat leikkasin erilaisista vaaleahkoista kankaista.
Monta aamulenkkiä Onnin kanssa sain tehdä ennenkuin pystyin päättämään miten tuon peiton tikkaan. Päädyin simppeliin tikkaukseen koska peiton mallikin on aika yksinkertainen. Siis suorat ompeleet blokkien molemmin puolin. Tykkään tuosta pienestä neliöstä joka muodostuu ompeleiden ja blokkien kulmaan:)Muistin taas Tilkunviilaajan Tiinan vinkin nimilapun paikasta ja ideasta. Sen mukaan kiinnitin tiedot peitosta taakse vasempaan alakulmaan:)


Kankaiden värejä on jotenkin hankala saada kuvatuksi, tässä lähikuvassa ne ovat melko kohdallaan. Ehkä kirkkaus on luonnossa vielä syvempi.


Peiton koko on 140 cm x 170 cm.
Sitten seuraavan kaitalerullan pariin:)


7 kommenttia:

 1. Siitä ne kaitalerullat vähenevät, kunnes ostat uusia! Kivat sävyt. Onni on varmaan nähnyt niin monta peittoa, ettei jaksa kaikista innostua.

  VastaaPoista
 2. Oikein nätti peitto niin väreiltään kuin kuvioltaan.

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit, hieno peitto! Ja taustankin olet jaksanut rakentaa viimesen päälle sopivan!

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto ja taustassa kiva ryhmittely!

  VastaaPoista
 5. Voi jestas miten kaunis peitto jälleen.

  VastaaPoista