keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Kolmen vetoketjun pussukka ja koirarannalla

Tilattu koira-aiheinen pussukka valmistui.........
 ja eilen sitä lähdettiin viemään kavereiden luokse Ulvilaan josta se matkaa eteenpäin.
Toivotaan että saaja on tyytyväinen:)


Päivä oli tosi kaunis ja aurikoinen joten suuntasimme matkan myös Porin koirarannalle. Se oli tosi kiva paikka. Monta kertaa olen toivonut että sinne joskus ehtisimme ja nyt oli se päivä. Tuuli oli kyllä melkoinen mutta se ei tahtia haitannut.

Tästä porukasta ei yksikään mennyt uimaan, johtuneeko kovasta tuulesta;):) Tassuja sentään kasteltiin:)Good Fortune-työtä tehdessä päätin että en enää koskaan tee mitään ompelutyötä missä tarvitaan kovin pieniä osia. Päätös ei pitänyt tässäkään asiassa! Tilkkulehdessä oli Maaritin ohjeistama salaisuustyö ja tietenkin lähdin sitä tekemään. Nyt olen ahkeroinut toisen osion pienten paper piecing-palojen kanssa jo monta päivää ja vihdoin ne ovat tällä erää valmiina. Näiden yhteen kokoaminen onkin helpompaa ja nopeampaa. Sitten tulee taas hidaste kun revin paperit osien takaa pois. Valmistukseen oli se helpompikin konsti jossa olisi säästynyt paperien repimiseltä. Tämä on kuitenkin tutumpi versio niin tein sen mukaan.
Tässä  Vilho ja Onni Kirsin ottamassa kuvassa.


9 kommenttia:

 1. Kivan näköinen koiraihmisen laukku. Minullakin on tilauksessa vastaava olan yli laukku mutta saas nähdä koska sen saan tehtyä. Vilho ja Onni ovat kuin kaksi marjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilhon ja Onnin touhuja on kiva seurailla:) Aikansa leikittyään lepäilevät sulassa sovussa ja hetken kuluttua aloittavat taas rallin:) Koirien elämää:)

   Poista
 2. Kun luin otsikon, minulle tuli mieleen ihan erilainen kolmen vetoketjun pussukka, mutta noinkin ne vetskarit voivat olla . Kiva pussukka. Minullakin on tuo salaisuustyö työn alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti tästä pussukka-laukkumallista. Itselläni on yksi sellainen käytössä ja kohta toinen kun saan kankaan josta sen haluan tehdä, siis se on jo tilauksessa mutta tulee tuolta Ameriikasta tai toivottavasti tulee:)

   Poista
 3. Kiva pussukka koiraihmiselle ja riittää lokeroita. Hyvät värit salaisuustyössä.
  Suloiset Vilho ja Onni💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaroita on helpompi etsiä kun jokaiselle on paikkansa!!:)
   Salaisuustyöhön on aina jännittävä valita kankaita kun ei todellakaan ole mitään aavistusta lopputuloksesta.

   Poista
 4. Koiraihmisen onni on saada koirakankainen pussukka! Ja vielä Onnin emännän tekemänä. Tuo on niin hieno kuva, missä Onni on rannalla. Siitä saisi hienon taulun.

  VastaaPoista