torstai 16. toukokuuta 2019

Viimeviikkoinen kukkarokurssi...........

...............taisi jäädä vähän päälle:)Tähän malliin sain ohjeistuksen Katri-opelta. Kokosin sen jämistä joita oli jäänyt twistaavat neliöt mallilla valmistuneesta kopasta. Olin leikannut neliöitä liikaa melko paljon mutta nytpä sain ne mukavasti häviämään tähän.
Pussiin voi sujauttaa vaikka kukkasen, kuljettaa sen kaverille ja sitten kääntää reunat alaspäin niin on samalla ruukulle kiva suoja:)
Vanhoista pöytäliinoista leikattuja kirjottuja kukkakuviopaloja on kertynyt muutamia  kaappiini. Yhden niistä laitoin kehyskukkaron koristeeksi. Huomasin että Tilkunviilaaja-blogin Tiinakin on käyttänyt tätä ideaa pussukkaansa. Tässä kukkarossa toinen puoli on pelkkää kukkakangasta.

Seuraaviin kukkaroihin ja pussukoihin näyttää olevan kankaita jo etsittynä pöydällä. Siis niiden pariin seuraavaksi. Ensin käyn kyllä kaivamassa voikukat pois nurmikolta ja ehkä jotain muutakin pihahommaa olisi tehtävä;)3 kommenttia:

  1. Oikein mukavasti jäi päälle! Näille löytyy kyllä paikka, anna tulla lisää vain :) Vaikka kyllä nyt kelpaa olla pihahommissakin :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ruukunsuojus. Ja kyllä tuo kehyskukkaro on ihan omaa luokkaansa.

    VastaaPoista
  3. Kivoja ovat. Tuo vanhojen liinojen kirjonnat on oikein hieno kierrätysidea. Niistä saa vaikka minkälaista koristelua.

    VastaaPoista