lauantai 4. toukokuuta 2019

Tilkkupinnasta vihdoinkin valmista

Tämä tilkkupinta on tullut monesti minua vastaan kaappia penkoessani. Muistelen että olisin ommellut sen Hannele Wakkarin kurssilla joskus pitkän aikaa sitten. Aina kun olen sen nähnyt olen miettinyt mitä olen ajatellut valitessani tuon väriyhdistelmän? Todennäköisesti en mitään. Olisiko ollut ajatuksena tehdä vaan kokeilu, mutta on kyllä aika iso ihan kokeilupintana - 60 x 90 cm. Yhtä usein olen miettinyt mitä siitä voisi tehdä ja aikani pohdittuani se on siirtynyt takaisin kaappiin. Siis ei minkäänlainen lamppu ole syttynyt sen kohdalla.

Kunnes koitti päivä kun välähti:)





Lisäsin pitkälle sivulle sinipohjaista kangasta, tikkasin kolmioiden ääriviivat suoralla ompeleella ja välit muurahaisenpolulla. Yhdistin sivusauman, lisäsin vuoren, yläreunaan kaitaleen ja sangat. Sitten oli kassi valmis!! 



Ja arvatkaapa mitä sillä kuljetetaan. Tietenkin Ikeasta ostettua pientä silityslautaa kun mennään kursseille eikä malteta odottaa omaa vuoroa silitykseen vaan halutaan silittää heti nyt;)
Jälkeenpäin miettiessä olisi ehkä ollut viisasta laittaa sangat pitkälle sivulle kuljetuksen helpottamiseksi mutta eipä tullut tehdessä mieleen;)

15 kommenttia:

  1. Ehkä voisit ommella toisen kantokahvan kassin pitkälle sivulle ja ehkä nappikiinnitystä kassin suulle? Käyhän ne jälkikäteenkin laittaa. 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat ajatukset kävivät mielessä mutta menivät samantien pois:) Nyt homma ei inspiroi, ehkä joskus tai sitten ei;)

      Poista
  2. Jo alkuteksteistä arvelin, että tuosta tulee käsityötarvikkeiden kuljetuspussi. Hieno juttu. Aika tavaran kaupitsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee, mitään ei kannata heittää pois:):)

      Poista
  3. Varmasti on kätevä käytössä ja hienokin vielä! Minullakin on tuollainen Ikeasta ostettu silityslauta:) Kiva, että tilkkupinta tuli nyt käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kätevä ja siistimpi kuljettaa kuin lautaa ihan pelkästään:)

      Poista
  4. Ei kannattanut murehtia eikä hätäillä, näin hieno käyttö löytyi! Hienoa modernin näköistä pintaa vaikka sanot että kauan aikaa sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iän myötä on jo vähän oppinut että ei kannata hätäillä. Tuotakin pitaa olin monesti pyöritellyt ja viimein sille löytyi käyttö. Pintoja on kyllä muitakin kaapissa, ehkä nekin löytävät joskus kohteensa;) tai ainakin toivon niin:)

      Poista
  5. Hyvin keksitty! Näppärän näköinen kuljetin ahkeralle kursseilla kävijälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tänään ja huomenna on taas kurssi-illat:) Kiva saada ideoita opelta ja muilta kurssilaisilta:) ja muutenkin tapaaminen samanhenkisten kanssa on mukavaa:)

      Poista
  6. Hieno ja hyödyllinen välähdys ♥

    VastaaPoista
  7. voi miten hauska, kassi pienelle silityslaudalle!! Nätti pinta.

    VastaaPoista
  8. Hyvä oivallus joskus se antaa odottaa.

    VastaaPoista