tiistai 26. maaliskuuta 2019

Katri-mysteeri

Syksyn ja kevään Katrin tilkkukurssilla on valmistunut "sivutyönä" mysteeripeitto. Syksyllä saatiin aina tunnin alussa blokkiohje ja alkukeväällä jokainen joka oli lähtenyt mukaan salaisuuteen sai sijoittaa blokit yhteen oman makunsa mukaisesti. Värit työhön jokainen tekijä valitsi myös itse. Katrin kursseilla muuallakin on ommeltu näitä mysteereitä ahkerasti ja näyttelykin niistä on järjestetty Vanajaveden opistolla 14.4.19 asti.
Omassa työssäni oli haasteellisinta kankaat. Olin päättänyt että ne on löydyttävä varastostani ja mitään uutta en hankkisi. Ensin piti etsiä pohjakangas ja että sitä olisi melko paljon koska ei ollut mitään tietoa miten paljon sitä kuluisi. Peitto on nyt valmis esiteltäväksi. Toisina päivinä kun sitä katson se näyttää "ihan kivalta" ja toisina ei sitten näytäkään.


Peitolle valmistui myös kakkospuoli. 


Näyttelyssä olevia mysteeritöitä näet täältä https://www.instagram.com/katrinkursseilla/


9 kommenttia:

 1. Oi kuinka upea kakkospuolikin! On se varmaan jännää "sokkona" valkkailla kankaita työhön josta ei ole mitään käsitystä millainen siitä alkaakaan muodostua!

  VastaaPoista
 2. Jännää on:) kannatta kokeilla;)

  VastaaPoista
 3. Hieno peitto se on, ehdottomasti niin edestä kuin takaakin!

  VastaaPoista
 4. Jestas miten taitava olet, selailin vähän blogiasi ja mitä enemmän näin sitä enemmän ihastuin töihisi. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kiva jos tykkäät töistäni. Aina silloin tällöin ne ovat omastakinn mielestä onnistuneita mutta ei aina:)

   Poista
 5. Kaunis peitto. Tuo näyttely täytyy käydä katsomassa myös.

  VastaaPoista
 6. Minusta tuo peitto on kyllä kaunis jokaisena päivänä! Ja tausta myös!

  VastaaPoista
 7. Kaunis peitto taustapuolia myöten! Jännää tuo, kun ei tiedä minkalainen lopputulos on.

  VastaaPoista