sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Kässäpussi

Keskiviikkona tilkkukurssilla oli aiheena kässäpussin valmistus tai voihan sitä käyttää mihin tarkoitukseen haluaa. Pääsin kurssilla työssä aika pitkälle mutta vähän jäi vielä kotona ommeltavaksi. Lieneekö syynä se että töppäilin pari kertaa ja siitä riitti ratkojalle töitä, onneksi se oli mukana:) 
Kangasvarastoni hupeni hieman mutta hyvin vähän. Hyvä kuitenkin että tulee tilaa uusille hankinnoille. Olenkin miettinyt useamman kerran tätä kankaanostoasiaa. Aina tulee ostettua uusia kankaita ja säilöttyä niitä kun ei muka malta heti käyttää ja sitten hetken kuluttua ne ovatkin "vanhoja" ja niitä on ikäänkuin pakko käyttää pois uusien alta. Kierre on valmis:):). Tämä ei tosin päde kaikkiin kangahankintoihin mutta monesti on käynyt näin. Siis lopputulos on se että pitäisi ottaa heti vaan uudet ostokset käyttöön!! Tämän kun muistaisi!!

Onni on nyt innostunut istuskelemaan ompelupöydälläni kun siitä näkee hyvin kadun tapahtumia;) Toisinaan sitten väsyttää ja välillä on levättävä. Paikkaa ei sitten katsota mihin päänsä kallistaa:) 12 kommenttia:

 1. Hieno kässäpussi, siihen saat mahtumaan vaikka mitä! Ja niiiin kivat kankaat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tietäisi vaan käyttötarkoituksen tällekin.Ehkä se joskus selviää;)

   Poista
 2. Kivat kankaat olet valinnut kässäpussiin ja tuossahan säilyttää vaikka mitä projekteja, kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kankaat ovat vanhaa varastoa jota on nyt tarkoitus pienentää:)

   Poista
 3. Oivallinen malli käsityöpussiksi. Minulla taitaisi mennä jumppakassiksi.

  VastaaPoista
 4. Kiva kangas ja malli pussissasi! Olen jatkanut vihjailua isännälle koiran hankinnasta. Niin paljon tykkäisin ompelukaverista...Onnille terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ompelukaveri on kyllä todella kiva, tykkään:)!!! Vaikkakin toisinaan "määräilee" ompelutahtia kuten kuvista huomaa;) Huolehtii myös että välillä on käytävä haukkaamassa happea:)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava kässäpussi! Ja apulainen myös, vaikka välillä vähän torkahtelee.

  VastaaPoista
 7. Onpas mukava kässäpussi! Hauska kettukangas. Apulainen on niin pieni vielä että päiväunet on paikallaan, ja paikka on hyvin valittu :)
  Kankaiden kanssa on minullakin vähän tuskallista kun niitä ei meinaa millään saada vähenemään.

  VastaaPoista