sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Mihinkähän minä joudun.......

..........näiden pussukoideni kanssa. Aina vaan tulee tehtyä uusia ja vanhat seisovat kaapissa:( Viime viikolla varasto sentään väheni yhdellä kun lähetin sen tuttavarouvalle tuliaiseksi kun mies meni heille ruokailemaan ja yökylään:)

Katrin kurssit alkoivat keskiviikkona ja siellä opetettiin mm.kaksi tilkkublokkia. Ompelin molemmista pienemmät versiot ja pussukan kyljestä ne paikkansa löysivät - kuinkas muuten;)Pussukan korkeus on 21 cm ja leveys 25 cm, pohjan syvyys 8 cm.

Näistä blokkimalleista valmistuu syksyn aikana muutakin mutta kerron siitä myöhemmin kunhan saan päätettyä mitä kankaita tulen työhön käyttämään:)

Iltapäiväkahville leivoin Pirkka-lehdessä olleen ohjeen mukaan Kanelisen nyhtöpullan ja voin sanoa että Hyvää oli!!Ulkonäkö ei mikään huippuhieno ole mutta maku on:)

11 kommenttia:

 1. Sirpa-rouva kiittää hienosta pussukasta, jota olin aikoinaan ihastellut kun näin kuvan blogissassi. Odottelen juuri miehiä kotiutuvaksi Ylläksen-reissulta.

  VastaaPoista
 2. Hei Sirpa, kiva jos onnistuin lähettämään sopivanlaisen:) On aina vähän arvoitus kuka mistäkin tykkää:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis pussukka ja hienot värit! Kivat blokit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Helppo on tehdä kun saa toiselta hyvät ohjeet, itselle jää vaan kankaiden valinta ja se on toisinaan hyvinkin hankalaa;)

   Poista
 4. Ihastuttava pussukka ♥
  Mitä salaista olet blokeista tekemässä ;) pidät meitä jännityksessä
  Varmaan oli hyvä "pullakakku", näyttää mehukkaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssilla Katri järjestää mysteerin ja nämä blokkimallit ovat osa sitä:) mitä jatkossa tulee....on kiva odotella;)
   Valistsen siihen juuri kankaita ja mielessä on kaksi vaihtoehtoa, toisesta tulisi kirkasvärinen, toisesta maanläheisempi. Kirkkaasta tykkäisin enemmän mutta maanläheiseen saisin käytettyä vanhoja kankaita:) Hmm-mm, pohdintaa riittää:)

   Poista
 5. Kanelinen nyhtöpulla?? Kuulostaa erikoiselta, mutta näyttää kuitenkin ihan kakulta :).

  Jos järjestäisit pussukkamarkkinat, ne olis varmasti menestys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin lehdestä reseptin nimen ja siksi pysähdyin sitä lukemaan, kuulosti kiinnostavalta:)

   Kiitos markkinakannustuksesta:) Menestyksestä en tiedä mutta tuotteita olisi;)

   Poista
 6. Kauniita molemmat blokit. Itse olen joskus myös joutunut miettimään, mitä tehdä pussukoille. koska niitä on niiiin mukavaa ommella. No, lähisuku on saanut niitä lahjaksi ja osan olen laittanut lähetyspiirin arpajaispalkinnoiksi. Tein joskus parikymmentä vuotta sitten tuota nyhtöpullaa; silloin se oli jokin perinteinen juhlapulla. Muistan, että se maistui hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuo pullaresepti oli uusi, ei ole tullut ennen vastaan tai sitten en vaan ole kiinnittänyt huomiota:) Hyvää se joka tapauksessa oli:)

   Poista
 7. Oi miten ihana pussukka❤ Enpäs ollut nyhtöpullasta aiemmin kuullut, hyvältä näyttää:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista