tiistai 14. elokuuta 2018

Ompeluhuoneen siivousta

Yritän nyt ajan ja järjen kanssa siivoilla ompeluhuonettani. Aika toivotonta puuhaa se on kun mitään ei voisi heittää pois kun joskus voi tarvita:)
Ensimmäiseksi tuli vastaan kasa kolmioneliöitä joista valmistui pussukka;) Karkkipiilon malli ja idea saatiin #katrinkursseilla. Sehän on tosi kätevä, pussukan vetoketju kiinni kuljetuksen ajaksi etteivät herkut leviä pitkin kassin pohjaa ja tarvittaessa vetoketju auki ja näin namit ovat helposti naposteltavana. Sannan kurssilla opittiin kangaslaatikon valmistus. Siihen kääntelin kolmioneliöt hanhiksi. Tähän malliin on helppo käyttää kaikenlaista jämäpalapintaa.
Nyt jatkamaan siivoilua:)

6 kommenttia:

 1. Karkkipiilo kuulosta niin makealta. Nam! Tunne, että mitään ei voi heittää pois, on niin kovin tuttu. Iloista siivousprojektia!

  VastaaPoista
 2. No mutta noinhan se siivous käy kätevästi, kun muunnat kaikki kankaat samantien pussukoiksi, joita ei varsinkaan voi hävittää :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin tuttua, että mitään ei voi heittää pois!! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein nättejä malleja kaikki. Siivouksesta, että yritin minäkin ajan ja varsinkin sen järjen kanssa raivata työhuonetta. Ja miten sitten kävikään. Ompelin ja etsin ja etsin yhtä kangasta, ei löydy. Niihän olin sen juuri heittänyt pois. Eli ei voi heittää pois, kun sitä juuri tarvitaan myöhemmin.

  VastaaPoista
 5. Kivoja pussukoita kaikki, varsinkin tuo karkkipiilo!

  VastaaPoista
 6. Hienosti oletkin siivonnut! Oikein nami-pussukoita kaikki!
  Minä kun siivoan niin sen jälkeen en löydä enää mitään kun en muista minne olen mitäkin siivonnut :(

  VastaaPoista