tiistai 12. kesäkuuta 2018

Outoja värejä

Viikonloppu vierähti mukavasti ommellen Katrin tilkkutyökurssilla. Huomasin käyttäväni valmistuneissa töissä minulle tosi vieraita värejä, keltaista ja vihreää.


Paper piecing-tekniikalla valmistuneen penaalin vihreät sävyt vielä ymmärrän ja ovat jopa kivojakin mutta kesäkassissa olevat kankaat ovat aivan outoja värejä. Siinä oli tarkoitus saada päivänkakkarakehäkukkakangas käyttöön ja loppumaan. Kukkakankaaseen ei mielestäni juuri muunlaisia värejä olisi voinut yhdistääkään. Onpa ainakin hyvin erottuva kassi jos sen kanssa vaikka torille pistäytyisi:)Kassin koko on 25x25cm.

Kehyskukkaron kehys on 16 cm. Tästä tuli aika kiva;)Onnikin ihmettelee nurmikollemme ilmestyneitä kukkia. Niitä ei saanut syödä vaikka noita keltaisia pikkukukkia on tullut vähän naposteltua:)

8 kommenttia:

 1. Kaunista syntyi kurssilla! Totta - kehyskukkaro on hieno mutta kyllä kelpaa toisetkin. Onnikin lähinnä ihmettelee mitä kaikkea se emäntä osaakaan! Taitaa minultakin löytyä jotain päivänkakkarakangasta... Se pitäisi kyllä käyttää nyt kesällä!

  VastaaPoista
 2. Kankaasi kukat ovat muuten päivänkakkaroita :D, kehäkukat ovat tunnettuja oranssista väristään. No ei se mitään. Tuollaisia vahvasti kuvioituja on vaikeaa yhdistää mihinkään, mutta hyvän kesäkassin teit.

  VastaaPoista
 3. No niinpä, erotan kyllä päivänkakkaran ja kehäkukan ja tuota kirjoittaessani päässä kyllä vilahti oudon kuuloinen sana mutta en ajatellut asiaa enempää kunhan kirjoitin:) Hyvä kun tuli korjattua:)

  VastaaPoista
 4. Mainiot kurssituotokset ja mallit. Tuossa ylimmässä pussukassa taitaa tulla optinen harha, pinta näyttää kaarevalta.

  VastaaPoista
 5. Pussukan pinta on suora😄.Minäkin näen sen kaarevana😊.

  VastaaPoista
 6. Ihan kivoja kaikki. Eikö ole ihan mukava rikkoa välillä mieltymysrajoja.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania on kurssilla tehty, kesäisiä ja iloisia!

  VastaaPoista
 8. Voi miten kivoja kaikki, hauskoja tuollaiset kurssit! Ihanaa kesää ja Onnille rapsutuksia♥

  VastaaPoista