maanantai 2. huhtikuuta 2018

Leijuvat neliöt

Minulla on tapana tulla vähän jälkijunassa "uusien" mallien kanssa näissä tilkkutöissä:) Leijuvia neliöitäkin olen nähnyt jo vuosia sitten blogeissa valmiina töinä. Keräilen  uusia ideoita pöydälle mutta kun vanhemmasta päästä niitä ompelen niin työt ovat aina jo vanhoja malleja;) No miksi en aloita ideapinon päältä? Työn koko on 140 cm x 160 cm.

Apulainen tässä tarkastelee leijuvatko neliöt vai ei:)Työhön leikkasin punaiset kankaat 10":n kangaspakkauksesta joka sekin on seissyt hyllyllä jo pidemmän aikaa. Pakkauksesta jäi vielä muutamia neliöitä johonkin kivaan tarkoitukseen:) 

Nostin peittokäärön lattialle takapuolen kuvausta varten ja asettelin Katrilta ostamani uudet kankaat käärön päälle, käännyin ottamaan kameraa pöydältä ja huomasin että kuvauskohde oli valmis:)
Takapuolen kangas on aikoja sitten hankittu hennon vaaleanpunaisella kirjoituksella painettu tarjouspala. Senkin paikkaa olen monesti pohtinut mutta nyt se löytyi. Mielestäni sopii tähän tarkoitukseen tosi hyvin.

19 kommenttia:

 1. Tosi hieno ja kauniisti leijuu! Ei mallien kanssa pidä hötkyillä. Sitten kun toiset ovat sen tehneet, näkee, miten kannattaa tehdä, vai kannattaako ollenkaan. Aika hitaasti minäkin tulee uusien mallien kanssa. Onni löysi hyvän paikan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tullut ajatelleeksi asiaa tuolta kantilta, hyvä huomio kuitenkin, yritän muistaa:)

   Poista
 2. Hieno tilkkupeitto! Selvästi pehmeäkin, koskapa oli niin mieluinen makuualusta. Eivätkä geometriset mallit mene ikinä pois muodista!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin tutulta tuo mallien keräily. Niitä löytyy blogeista, lehdistä, Pinterestistä jne. Leijuvat neliöt ovat minultakin kokeilematta. Kaunis työ, josta myös uskollinen apulaisesi pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia malleja tosiaan tulee keräiltyä ja joskus siivotessa heittelen joitan jo poiskin:) aina niitä kertyy kuitenkin lisää;)

   Poista
 4. Kaunista. Ihanat ja selkeät värit.

  VastaaPoista
 5. Kaunis peitto. Ja Onni tietää missä on paras nukkumapaikka.

  VastaaPoista
 6. Upea työ ja eihän ne mallit koskaan "vanhene" pomppivat aina uudestaan ja uudestaan esiin. Nyt moni varmaan sai kimmokkeen ja ompelee leijuvia urakalla :o)
  Onni on kyllä niin ihku ihana ♥ ja löysi heti nukkumapaikan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai mallit vanhenekaan mutta kun tulee kaikelaista uutta kivaa mitä haluaisi ommella niin tuntuvat vanhoilta:) Pitäisi kai lisätä vauhtia;)
   Olet oikeassa, Onni on tosi ihana ja kiva:)

   Poista
 7. Palat näyttävät leijuvan ja koira kuvittelee levitoivansa, kun on niin pehmeä alusta kuin ilmaa vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kun tikkaus on vain neliöiden ympäsi ommeltu niin peitto pysyi tosi pehmeänä.

   Poista
 8. Aivan ihana! Niin on tuo apulainenkin:)♥ Ihanaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää viikonalkua sinullekin vaikka kohta ollaan jo puolivälissä viikkoa:)

   Poista
 9. Onni huomasi, että tässä on pienelle koiralle sopiva paikka ja kuvaan tulee erinomainen asettelu! Tuo malli on hieno ja onnistuit hyvin saamaan neliöt ilmaan. Älä huoli, olen sinua paljon hitaampi uusien mallien kanssa, tuokin on vielä kokeilematta! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä Onni ajatteli että se on sille tarkoitettu uudeksi pediksi kun asiasta ei sen koommin ollut puhetta:)

   Poista
 10. Ihanasti leijuu! Ja niin kauniit värit! Kiva malli se on - voi tehdä vieläkin myöhemmin! Kyllä roikkuu Pinterestistä poimittuja kuvia minunkin koneella, ties kuinka vanhoja, mutta voi niin mielenkiintoisia :) Onni on niin hyvin oppinut kuvaukselliseksi! Hyvin näyttää hyväksyvän työsi :)

  VastaaPoista
 11. Nää leijuvat ovat ihania, pitäisi itsekin yrittää.
  Hienot värit sinulla.

  VastaaPoista