sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Olkalaukku

Viikonloppu vierähti Vantaan Tilkkutiiraajien järjestämällä laukkukurssilla. Olipa kiva että pääsin mukaan:) Opettajana toimi Lilian Torkko. Hänellä oli kyllä monenlaisia kauniita laukkumalleja mutta valmistimme jokainen tämän yhden mallin. Jotkut ehtivät kyllä aloittaa jo toista mutta oma aikani kului kyllä mukavasti tämän haastavan version parissa. Siinäkin vähän oikaisin joissain kohdissa kun toivoin saavani laukun valmiiksi kurssin aikana. Tiukille meni mutta valmis tuli! Laukun sisällä on kaksi vetoketjutaskua ja ohjeen mukaan vielä kaksi taskua olisi pitänyt ommella mutta siinä kohdin ohitin ohjeen. Myös ulkopuolen pinnan olisi voinut koota tilkkutyönä mutta tein sen yhdestä kankaasta ajan säästämiseksi.
Osallistujien laukkuja.


Onni-koiruli oli hoidossa kavereillaan lauantaina ja mukavaa tuntuu olleen:)

15 kommenttia:

 1. Voi, miten tyylikäs laukku! Samoin muut kurssilla valmistuneet.

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis laukku♥ ja niin on nuo kaikki muutkin aivan upeita. Suloinen Onni♥

  VastaaPoista
 3. Täydellinen laukku. Tuo kangas laukun kyljessä on aivan huippu. Laukkujen teko on niin vaativaa, että kannattaa keskittyä tekemään sitä mitä ei ennestään osaa, kun ope on paikalla. Tilkkupintoja voit sitten koota muulla ajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssille lähtiessä yleensäkin on vaikea valita sopivia kankaiata mukaansa mutta tällä kertaa taisin onnistua melko mukavasti;)

   Poista
 4. Tämä on ehkä paras laukku, minkä olen nähnyt! Kangas on ihan huippuhieno! Sinulla on hyvä maku : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoppas sinne omaan komeroosi....kyllä siellä on kivoja laukkuja - olen varma! No, olen kyllä tyytyväinen tähän laukkuun:)
   Hyvästä mausta en tiedä mutta joskus onnistuu paremmin joskus ei ollenkaan:)

   Poista
 5. Tosi hienoja laukkuja olette tehneet. Mutta kyllä ONNI on paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi oli kyllä tosi kiva ja opettaja huippuhyvä:) Mutta niinkuin sanot, Onni on paras:)

   Poista
 6. Upean laukun olet tehnyt, kaunis kangas!

  VastaaPoista
 7. Tyylikäs laukku! Muidenkin kurssilaisten laukut on oikein hienoja. Mukavaa olisi osallistua tuollaiselle kurssille, ehkä joskus lähdenkin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos sinulle Irma, oli kiva kurssi ja ihania osallistujia ♥ ♥ ♥
  Sinun laukusta tuli kyllä erittäin tyylikäs, kangasvalinta on nappiin ja hienosti toteutettu. Onpa sinulla söpöinen koiruliini :o)

  VastaaPoista
 9. Ihana kurssi! Vielä minäkin joskus, mutta tällä hetkellä ei pysty... Sitku... Hienon laukun teit! Just tätä mallia olen minäkin toivonut.

  VastaaPoista
 10. Laukku on tosi upea ja etenkin ihailen kangasta, josta se on tehty. Olen netissä nähnyt noita Lilianin ohjeistamia laukkuja, ja ne ovat kyllä ihan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista