keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Sähköhammasharjan kuljetukseen.................

..............on suunniteltu tämä pussukka. Siinä voi myös kuljettaa hiuskiharrinta tms. kuten itse aion tehdä:) Pussukkamalli oli esillä Sannan kurssilla Päivölässä mutta silloin siellä oli niin paljon muuta ommeltavaa että tämä jäi minulla kotiin kokeiltavaksi. Pinnan kokosin jäämäpaloista ja sisään laitoin tavallisen puuvillakankaan vuoreksi joten hammasharjan kuljetukseen ei taida olla oikein sopiva;) 


Pinnan kokoamisessa taisi mennä aikaa paljon enenmmän kuin varsinaisen pussin ompelemisessa mutta sainhan edes vähän tyhjennettyä silppulaatikkoa:)

7 kommenttia:

 1. Voi, miten kiva malli! Ja väritys on hillitty.

  VastaaPoista
 2. Mietin pitkään, mitä tuo "pinnan kokoaminen" tarkoittaa :). Arvaan kyllä, että sinun tapauksessai tilkkujen ompelemisesta kankaaksi, mutta jos kyseessä olisi ollut minä, olisin varmaankin joutunut kokoilemaan pinnaa, elikkäs hermoja, kun arvatenkaan homma ei olisi käynyt yhtä näppärästi :D

  Hyvä idea! Sähköhammasharjoille ei tosiaan taida olla mitään kuljetuskoteloita valmiina.

  VastaaPoista
 3. Näppärä ja siisti säilytin.

  VastaaPoista
 4. Tarpeelliselle kapistukselle tarpeellinen pussukka. Kiva.

  VastaaPoista
 5. Metka pussimalli. Sopii varmaan justiinsa tuollaisen pitkulaisen tavaran kuljettamiseen. Pysyy johdot jotenkin kurissa. Hyvää uutta vuotta sinulle ja valtavasti uusia ideoita!

  VastaaPoista
 6. Tuohan on näppärä ja kivannäköinen♥

  VastaaPoista
 7. Tällaiselle pussukalle olisi tarvetta. Olet onnistunut tässä hyvin tilkkujen kokoamisessa, kaunis työ.

  VastaaPoista