lauantai 21. lokakuuta 2017

Nalleblokit

Tilkkuilijan toimiminen viihdyttäjänä on aikaa vievää puuhaa:) Jossain välissä sentään ehtii istahtaa ompelukoneen ääreen;) Kahdeksanviikkoinen koiranpentu kaipaa seuraa ja puuhaa ja sitä on nyt viikon aikana täällä annettu:)


Valmistumassa olevaan lastenpeittoon sain tänään blokit ommeltua. Kohta pääsen yhdistämään niitä ja siitähän se työ mukavasti etenee.........
Yhden nallen kuono on erilainen johtuen siitä että kulmapalat on ommeltu vääriin kulmiin. Saa kuitenkin olla!! en korjaa;)Ja minäkö olen se ujo poika................saa uskoa ken tahtoo:)

9 kommenttia:

 1. Tilkkupeitossa on tapahtunut rodunjalostusta...Kivoja nalleja.

  VastaaPoista
 2. Nämä kaikki Hartmannin mallit on mainioita. No ei se ihme ole, että ajatus on muualla kuin ompelussa. Pentuaika kestää niin kovin vähän, siitä pitää nauttia!

  VastaaPoista
 3. Suloisia nuo nallet! Ja minusta yhden kuuluukin olla hieman erilainen. Sitä tuskin huomaa, ellet sano. Onni on niin lutunen, että mielelläänhän hänen kanssa leikkii ja toimii viihdyttäjänä!

  VastaaPoista
 4. Tuo koirahan on niin pieni, että melkein tarvii suurennuslasia sen näkemiseen. Tilkkupeitossa on mukavaa olla pientä variointia piristämässä ettei kukaan luule robotin tekemäksi. Hienot nallet.

  VastaaPoista
 5. Ihana nallepeitto♥ ja voi tuota pientä suloisuutta:) Leppoisaa sunnuntaita sinne teille!

  VastaaPoista
 6. Voi, kun on ihana nallepeitto! Suloinen ja lutunen pikkuinen:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat nallet! Hauska, miten paljon kangasvalinta vaikuttaa nallen tyyliin, no tietysti :)

  VastaaPoista
 8. Tosi upea nallepeitto! Mutta tuo söpöliini-vauva on niin syötävän ihana.

  VastaaPoista
 9. Ihana nallepeitto! Hyvin olet ehtinyt ommella pienestä tulokkaasta huolimatta!

  VastaaPoista