maanantai 25. syyskuuta 2017

Tilkkusilppukurssilla...............

...........oltiin viikonloppuna Päivölässä Sannan ohjauksessa. Mukavaa oli ja paljon ommeltiin. Otin paljon leikkuujämiä ja joitakin blokkijäämiä mukaani ja kuvittelin että tyhjien kassien/laatikoitten kanssa tulen takaisin. Mutta melko lailla sama määrä silppua tuli takaisin?;) Ilmeisesti pitää yrittää kotona päästä niistä eroon, ohjeita Sannalla tähän tarkoitukseen oli vaikka kuinka paljon. Pitääkin jättää ne lähettyville muistuttamaan silppujen käytöstä.
Kuvissa on vain osa töistä, en ehtinyt kaikkia kuvata mutta niitä varmaankin nähdään muualla blogeissa.
Vikonlopun omat ompelut. Sulkablokki, hexagonskräppi, tilkkusilppulaatikko punaisille jämille ja matkaneulatyyny.

9 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja töitä olit tehnyt,upeita!! Kaunista alkanutta viikkoa sinne♥

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kivaa olette tehneet! Kauniita kaikki työt!

  VastaaPoista
 3. Olit kyllä tehokas! Kauniita nuo sulat, minulta ne jäi tekemättä. Luulin, että minulta tyhjeni yksi laatikko, mutta olinkin kaatanut ne silput kassiin! Kiitos mukavasta seurasta ja siitä kaikesta kuitukankaasta, jonka sinulta vohkin!

  VastaaPoista
 4. Kivoilta näyttävät kurssituotokset. Silput eivät taida loppua koskaan.

  VastaaPoista
 5. Ainoa tapa saada silppulaatikot vajenemaan, on varmaan silittäminen ja suikaleiden rullaaminen.... niin kuin Sirpa oli osalle tehnyt, vai oliko se perinnön jättänyt mummeli ne jo valmiiksi rullannut?

  VastaaPoista
 6. Ihan mahdottoman kivoja nuo teidän kurssiompelukset. Noita värillisiä tilkkusilppulaatikoita olen joskus suunnitellut tekeväni, ehkä vielä joskus...

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja töitä kaikki. Nuo tohvelit on varmasti vaikea tehdä, mutta niin hienot.Ja hienoa kierrätystäkin.

  VastaaPoista
 8. Kiitos seurasta, oli kiva tutustua! Tykkään sulkiesi hillityistä väreistä, itse kun roiskin taas menemään voimakkailla, enkä nyt tiedä, mitä niillä teen.

  VastaaPoista