sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Yksi määränpää on saavutettu:)

Fancy Forest - työn pinta on viimein ja vihdoin valmiina:) Ohjeessa oleva työ oli liian suuri torkkupeitoksi ja toinen koko liian pieni. Asettelin blokkeja sellaiseen järjestykseen että työstä tulee sopivan kokoinen, 150 x 170 cm.
Pelasin blokkien väliin tulevilla kaitaleilla. Toisiin väleihin leveämpi ja toisiin kapeampi.

Harmaan pohjakankaan riittävyyttä jännitin pikkuisen mutta riittihän se kun tarkasti käytti:) Vielä siitä pitäisi saada reunakantti työn ympäri mutta kun loppupalaa vähän alustavasti mittailin niin epäilen saanko riittämään. 
Tämäkin kettu oli kovasti menossa toisten joukkoon mutta jonkin aikaa sitä silmäiltyäni mietin että jokin vika siinä on;) nimittäin leikkasin ruskean kankaan ajatuksella että kankaan viirut kulkisivat kauniisti joka kohdassa mutta silmien kohdalla näyttää olevan suunta muuttunut. Ja sehän johtuu siitä että silmäpalat ovat kääntyneet väärin päin. Ompelin sitten uuden blokin;) Mietin kyllä että taidan laittaa tämän palan työn takapuolelle. Siellä se voi muistuttaa että kannattaisi olla vähän tarkempi;) Punaisessa perhosessakin on pieni virhe mutta se sulautuu mukavasti työhön, sitä en lähtenyt uusimaan. Ratkojalla oli käyttöä useammankin kerran blokkeja ommellessa vaikka ne helppoja olivatkin. Silloin tällöin vaan onnistuin ompelemaan paloja vääriin kohtiin;)

10 kommenttia:

 1. Olet käyttänyt niin taidokkaasti välikaitaleita, että ei tule mieleenkään, että olet poikennut mallista. Elikot ovat kivan ilmavasti. Onnittelut urakoinnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Luonnossa värit näyttävät kauniimmilta kuin kuvassa:)

   Poista
 2. Kyllä tuo on niin vaativa peitto, että onnea kovasti minultakin. Ketun silmät on hauskasti. Laita ihmeessä nurjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kovin vaativa, mielestäni:) Isoja, helppoja blokkeja:)

   Poista
 3. Kyllä ne on kivannäköisiä! Niin hauskat ja kauniinväriset kankaat, hyvin sommiteltu! Näihin EI kyllästy, ovat niin hauskoja. Kyllä ansaitsee ylimääräinen kettukin paikan - edes takana :) Miten olet miettinyt tikkausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tikkaus mietityttää, siksi työ on levällään takkahuoneen sohvalla ja odotaa siellä mihin tulokseen päädyn;)

   Poista
 4. Hieno asettelu, samaa mieltä Kvilttaajan kanssa. Varmaan hyödynnän malliasi omani kanssa, kun sen aika koittaa.

  VastaaPoista
 5. Taidokkaasti asetellut ja kun on hieman väliä, viihtyy pupu ketun vieressä oikein hyvin. Tämä on kertakaikkisen ihana. Sitten kun se on täysivalmis, voit sanoa lähteväsi metsään lepäämään.

  VastaaPoista
 6. Tämä on kyllä aivan hurmaava kaikkine eläimineen! Ei kyllä uskoisi kuinka helposti tässä tulee virheitä mutta niin niitä vaan tulee. Kiva nähdä kuinka sen tikkaat :)

  VastaaPoista