torstai 25. toukokuuta 2017

Fancy Forest - blokkeja

.........kovin hidasta todellakin on blokkien valmistuminen:( 
Kauniit ilmat ovat pitäneet minut ulkohommissa työpäivän jälkeen. Siellä riittää kaikenlaisia pienempiä ja suurempia töitä varsinkin kun keksin siirrellä istutuksia paikasta toiseen;)
Kasvihuone on sentään saanut pysyä paikallaan ja se on siivottu ja puhdistettu. Tomaatit, kurkut ja paprika on istutettu ja nyt vaan odotellaan hyvää satoa:)
Kirsikkapuu on parhaassa kukassaan. Vieressä olevassa puussa on vain muutamia kukkia ja puu näyttää olevan huonossa kunnossa, luulen että se on syksyllä hävitettävä ja hankittava tilalle uusi. Tämän puun kirsikat ovat olleet todella maukkaita. Puu on vaan suojattava verkolla muuten linnut pistelevät ne nokkaansa ennenkuin itse ehditään.Uusimmat blokit ovat aiemmin ommeltujen joukossa. Jonkinlaista paikkaa olen niille kaavaillut mutta voi olla että blokit vaihtavat paikkaansa kun uusia valmistuu. Suunnitteluseinämä on mitoiltaan melko sopivan kokoinen torkkupeitolle. Yleensä lisään vähän korkeutta jotta peitosta tulisi suorakulmainen eikä neliö. Muutama blokki tuohon pitäisi vielä saada ommeltua;)Valkoiset piirakkasukat valmistuivat jääkiekkoa katsellessa.

8 kommenttia:

 1. Kasvihuoneesi näyttää hienolta. Kaikki ojennuksessa. Fancy forest blokit ovat suloisia. Minullakin on tuo ohje, mutta puuhastelen näköjään ihan muuta.

  VastaaPoista
 2. Hieno tilkkupeitto tulossa! Kiva, kun olet tehnyt monen värisiä eläimiä.

  VastaaPoista
 3. Hienot Fancy forest-blokit, tulee hieno peitto!

  VastaaPoista
 4. No nyt on taimet hyvässä kasvussa. Toivotaan lämpimiä öitä ja päiviä.

  VastaaPoista
 5. En tiennytkään, että noita sukkia sanotaan piirakkasukiksi. Kauniit. Ja eläinblokit ovat viehättäviä.

  VastaaPoista
 6. Hieno kasvihuone. Kaikki ojennuksessa ja kasvitkin varmaan elelevät sulassa sovussa. Eläinpeitto on jo nyt ihana ja pidän väreistä tosi paljon. Eivät ne blokit tosiaan ihan hetkessä valmistu. Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Niin paljon puuhaa ulkonakin - ei mitenkään voi ehtiä sisällä ompelemaan :( Kasvihuone kumminkin on upea ja eläimet näyttävät niin somilta! Nautitaan näistä aikaansaannoksista!

  VastaaPoista
 8. Kyllä näillä ilmoilla on niin kiva olla ulkohommissa. Aina löytyy askaretta. Hienossa mallissa on kasvihuoneesikin. Kyllä kesää ei voita mikään, ei edes ompelukone, aina.

  VastaaPoista