maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kalkkimaalilla kehykset, reunakantin valinta ja valmis Sunshine sampler

Vaihdoin saamani aihekortit kalkkimaalilla maalattuihin vanhoihin valokuvakehyksiin:) Kivoja oli vanhahkot valokuvatkin mutta mielestäni vielä hauskempia ovat nämä, ainakin tällä hetkellä. Kuvat on asennettu "studioni" täyteen ahdetuille seinille. Samalla seinämällä on lasten aikoinaan tehtyjä taideteoksia joista en halua luopua:)Tässä ollaan valitsemassa sopivaa reunakanttia valmisteilla olevaan peittoon:)

Ja tässä on reunakantti valittuna.........

Peiton koko on 125cm x 175 cm.

.....ja torkkupeitto valmiina.Takana on Marimekon valkoista kangasta jossa on valkoisia kiehkuroita. Kankaan nimeä en muista enkä taida tietääkään:)

Valmistunut peitto kuuluu sarjaan; en oikein tiedä tykkäänkö vai en:)

10 kommenttia:

 1. No kuule minä tykkään! Ihana sitruunalakritsi-peitto! Jos ei muista, kannattaa sanoa tuo, en tiedä-vaihtoehto. Se melkein nuorentaa, kun nuoret ei yleensä tiedä mitään ja vanhat ei muista. Valitse nyt siitä se parempi vaihtoehto. Samanväriset kehykset tekee kollaasista rauhallisen. Kivoja kuvia, niin kortit kuin piirustuksetkin.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään, peittosi on hienosti erilainen ja moderni, ja sopii hyvin sohvan reunalle. Käyttöön vaan. Täydet seinät-ongelma kuulostaa tutulle...

  VastaaPoista
 3. Tuo kalkkimaali on kyllä melkoinen keksintö, olen kuullut. Täytynee kokeilla. Kivaa jälkeä sait. En ole modernin ystävä, mutta tuo peitto on kyllä komea ja keltanen piste iin päälle. Tykkää vaan, se on kaunis!

  VastaaPoista
 4. What a wonderful quilt, I love the geometric design and the little pop of color combined with the black and white fabrics!

  VastaaPoista
 5. Oih, mä tykkään! Ihanan pirtsakka graafinen peitto!

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs musta-valkoinen peitto, jonka pintaa elävöittää keltainen tehosteväri.

  VastaaPoista
 7. Kaunis, moderni peitto. Hieno ja tyylikäs lopputulos.

  VastaaPoista
 8. Tyylikkään peiton olet tehnyt! Tykkään!

  VastaaPoista
 9. Tulipa siitä upea! Keltaiset väriläiskät tekee siitä just oikeanlaisen. Ihana.

  VastaaPoista
 10. Upeaa, modernia! Kyllä siitä kelpaa tykätä :)

  VastaaPoista