maanantai 20. maaliskuuta 2017

Fancy Forest

Elizabeth Hartmanin Fancy Forest-ohje on jo kuukausia odottanut vuoroaan päästä ommeltavaksi. Ajattelin nyt paneutua siihen ja yhden ketun sain ommeltua. Aloitin helpoimmasta päästä;). Ketun valmistuttua huomasin miten tärkeää olisi olla tarkkana! Korvakankaat olisi ollut parempi leikata tämänlaisesta kuviokankaasta toiseen suuntaan jotta ne olisivat asettuneet kauniimmin samansuuntaisesti kuonopalan kanssa.Pupukin on leikattuna, ehkä ompelen sen tänään. Olisi vaan heti mallin ostettua pitänyt aloittaa blokkien tekeminen, nyt kun aikaa on kulunut melkoisesti niin malli tuntuu jo vähän olleelta ja menneeltä, niin paljon olisi jo mielenkiintoista muuta ompelemista.Teen näitä eläimiä sen verran kun hyvältä tuntuu ja niistä jotakin valmista saisi aikaiseksi ja sitten siirryn vaikka mäyräkoiriin........tai johonkin muuhun:)
Aikaa ompelulta on vienyt mm.Porissa käynnit johon menee koko päivä kun sinne lähdetään asioita hoitamaan. Onneksi siellä on tämä houkutus josta voi poiketa hakemaan herkkuja:)Työkavereille ostin tuliaisiksi valmiiksi pakattuja sydänmarenkeja - jotta pääsevät hekin herkun makuun;)
Itselle ostin marenkilevypohjia joista valmistetaan varmaankin kakku nimipäiväkahville:)


10 kommenttia:

 1. Kyllä nuo eläinhahmot ovat aina ajankohtaisia. Nam, herkut kyllä kelpaisivat.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä eläinhahamot ovat ajankohtaisia aina, ei muuta kuin lisää vain:)

  VastaaPoista
 3. Paloista tulee niin suloisia, että kyllä niihin varmaan innostuu.
  Puoti näyttää kuin olisi siirrytty ajassa taaksepäin. Kyllä työkavereiden kelpaa.

  VastaaPoista
 4. Näissä blokeissa on se hyvä puoli, että aina voi tehdä tyynyn, ellei jaksa värkkäillä koko isoa peittoa. Tai voi tehdä pienen peiton / seinävaatteen kuten itse tein. Kivoja värkkäiltäviä nämä kyllä ovat!

  VastaaPoista
 5. Ei ole kettua karvoihin katsomista! Ihan on komea tyyppi, ei yhtään kapinen. Marengit on ihan liian hyviä! Luulen, että melkomoinen houkutin tuo hherkkuparatiisi on.

  VastaaPoista
 6. Jokainen kettu on ihana! Mahtavan mallin olet valinnut ommeltavaksi.

  VastaaPoista
 7. Tämä on ihana malli, eikä se mene vanhaksi. Kani ja kettutyö ovat olleet sellaiset, että niissä tuli enemmän virheitä kuin missään muussa työssä. Vaatii tosiaan keskittymistä!

  VastaaPoista
 8. Kyllä tykkään näistä tyypeistä! Malli on ollut aikamoinen menestys, eikä suotta. Nuorekasta ja luonnonläheistä - sopii niin monelle.

  VastaaPoista
 9. Nämä kuviot ovat niin hauskoja. Kettu on niin kaunis. Mutta kyllä tuo Dog in Sweaters on paras.

  VastaaPoista
 10. Eläimiä on nyt paljon liikkellä ja onhan ne tosi ihania. Tämä eteläkarjalainenkin on kuullut noista kuuluisista marengeista, mutta ei ole vielä päässyt maistamaan.

  VastaaPoista