perjantai 24. helmikuuta 2017

Sunshine Sampler


Tuttava oli tehnyt itselleen kangastaulun jossa oli mustaa ja valkoista, kuvaan hän oli maalannut kangastussilla ripauksen keltaista. Hän pyysi ompelemaan sisustukseensa sopivan torkkupeiton ja kun näin lehdessä tämän mallin se oli mielestäni tarkoitukseen sellaisenaan todella hyvä.Blokkipinta on ommeltu Patchwork & Quilting - lehdessä olleen ohjeen mukaan noudatellen mallin värejä. Molemmista reunoista ja alarivistä jätin blokit ompelematta, muuten työstä olisi tullut liian suuri. Blokkien järjestystäkin taisin vaihdella.
Seuraavana on takakankaan valinta, vanu ja tikkaus. Sen aionkin tehdä aika simppelisti;) kuten on tämä työkin.

Viimein ja vihdoin pääsin käymään tai siis ostoksille tähän ihanaan marenkileipomoon jossa kaikki marengit tehdään käsityönä. Mukava ja puhelias omistajaleipuri kertoi miten kaikki hyllyt ovat kovimpaan kysyntäaikaan aivan tyhjinä vaikka marenkeja paistetaan yötä päivää. Olen jo kerran päässyt maistamaan tätä herkkua ja ymmärrän täysin että juhlapyhiksi kysyntää riittää. 
Nyt sitten pitäisi keksiä pienet juhlat joihin ostamani marengit saisin valmistaa kakuksi;)

9 kommenttia:

 1. Ihanan suoraviivainen peitto. Kyllä yksinkertainen on kaunista.

  VastaaPoista
 2. Upea graafinen pinta!
  Hienoa että on tuollaisia erikoisliikkeitä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja erikoinen peitto, graafisuus viehättää. Marenkikauppa kuulostaa houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 4. Peitosta on tulossa hieno. Graaffinen pinta on aina tyylikäs hyvistä väreistä tehtynä. Jos ei olisi herkkulakkoa, olisin ehdottanut vaikka mitä kivoja juhlia, joihin olisin tietysti itse tullut makuja testaamaan ; D Mutta juhlikaa vaikka Kalevalan päivää! Ihanaa marenkikakkua maistellen ja lausutte kalevalaisia runoja.

  VastaaPoista
 5. Huipputyylikäs torkkupeitto! Vaatii kyllä itsekuria, että pitäytyy vain kolmessa värissä, mutta lopputulos palkitsee.

  VastaaPoista
 6. Hieno ja upea moderni tilkkutyö! Tykkään!
  Marenkikauppa, nam:)

  VastaaPoista
 7. Hieno työ tulossa ilman liikoja krumeluureja. Sopisi meidänkin huusholliin!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis malli ja tuo keltainen ripaus on tosi tyylikäs. Hieno. Ihana marenkikauppa, sinne!

  VastaaPoista