keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Aihekankaiset korikassit

Yhden koirakankaisen korikassin valmistuttua sain pyynnön tehdä vielä toisen samanlaisen:) Onneksi Tilkkutarhassa oli vielä samaa kangasta koska edellisestä kassista jäänyttä kangasta ei löytynyt kaapistani enää tarpeeksi. Kangaskasoja penkoessani vastaan tuli kaksi kaupunkiaiheista kankaanpalaa jotka riittivät juuri ja juuri samanlaiseen kassiin. Nytpä nekin ovat pois hyllyltä viemässä tilaa, josta sitten seuraa että tuotos vie vielä enemmän tilaa valmiina kassina. No, yritän etsiä sille uuden omistajan -tytär jo katseli että ehkä se voisi sopia hänen tarpeisiinsa;)

Kuvasta puuttuu muutamia kirjoja ja lehtiä☺


Seuraavan peittoprojektin malli on etsittynä mutta siihen odottelen tilaamiani kankaita. Monta muutakin kiinnostavaa mallia on odottelemassa vuoroaan. Mutta...... sain puhuttua miehen tekemään muutaman uuden hyllyn "studiooni" siis vanhojen tilalle tehdään uudet pidemmät☺kun jostain kummasta syystä hyllytila on käynyt vähiin. Tämän jälkeen on seinät kyllä niin täynnä että mitään ei enää pysty lisäämään tai eihän sitä koskaan tiedä miten keksin muunnella järjestystä;)
Kirjoja ja vanhoja lehtiä on nyt pöydällä selailtavana jospa niistäkin löytyisi jotain mielenkiintoista. Lauantai-iltana katselin yhden lehtikasan ja totesin että kovin kiinnostavaa ei niistä löytynyt, vähän "kuluneita" malleja olivat. Monet niistä oli kauniita mutta ehkä nyt hain vähän freesimpiä versioita. Malleja katsellessa mietin myös miltä ne näyttäisivät uudenlaisista kankaista valmistettuna. En saanut mielikuvaani potentiaalisia versioita:) Lehtipino siirtyi takaisin kaappiin jospa sitten joskus olisi niiden aika:) Seuraavana on vuorossa kirjat, vanhemmat ja uudemmat:) Selaamista riittää hetkeksi☺


9 kommenttia:

 1. Kivat nuo kassit, varsinkin kaupunkiaiheinen. Lehti - ja kirjapinot tuttuja, vanhakin malli virkistyy uusista ja värikkäistä kankaista.Irmeli

  VastaaPoista
 2. Koskaan ei voi tietää, mistä se inspiraatio taa tulee. Vanhoissa lehdissä ja kirjoissa on paljon kivoja malleja. Tykkään kovasti tuosta kaupunkikassista.

  VastaaPoista
 3. Kivat korikassit, tykkään molemmista. Joskus vanhoista lehdistä ja kirjoista löytyy innostavia ohjeita, joita ei ole aikaisemmin huomioinutkaan.

  VastaaPoista
 4. Korit ovat varmasti käteviä! Kivat kankaat.
  Lehtien ja kirjojen katseleminen auttaa ja aina niistä jotain kivaa löytyy:)

  VastaaPoista
 5. Korikassi on niin mainio malli ja kun on noin mukavia kankaita niin eihän noita voi kukaan vastustaa!
  Lehtiä ja kirjoja on mukava selata - just hieno vaihe kun saa miettiä uutta työtä! Lehdet meinaa unohtua Pinterestillä harhaillessa.

  VastaaPoista
 6. Kivoja kasseja. Tykkään noista aihekankaista, vaikka monesti käy, että kaunis ihana kangas ommeltuna ei enää olekaan niin kaunis. Minulla on pino 50-luvun Burda-lehtiä äitini peruja. Niissä on aivan ihania malleja myös.

  VastaaPoista
 7. Hienosti sopii tuo kaupunkikangas koppaan. Kirjoja voisi kyllä hyödyntää enemmän kun niitä on tullut haalittua. No, mukava niitä on selaillakkin.

  VastaaPoista
 8. Kassit ovat todella onnistuneita, kaupunkikangas toimii hienosti tuossa. Mistä tuo kassin malli on? Samanlaisia lehtikasoja täälläkin siirrellään paikasta toiseen, poiskaan ei raaski (ainakaan vielä) heittää.

  VastaaPoista
 9. Pari vuotta sitten tilkkukurssilla ollessani tehtiin näitä kasseja ja kaava on sieltä peräisin.

  VastaaPoista