keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Yksinäinen patalappu

Samalla mallilla kuin edelliset neljä valmistui vielä tämä yksinäinen patalappu. Joululahjaksi on menossa sekin:) 
Huonosti erottuvat värit:( Tumma pohja on tummaa harmaata, pallot vaaleita ja osa kiiltoharmaita. Kangas on paksuhkoa pellavatyyppista kangasta. Rimpsunauha ja sisäpuoli harmaata vähän kiiltävää puuvillakangasta.Ompelukone on saanut levätä ja "studio" pölyyntyä rauhassa. Flussaa tuli sairastettua pidemmän kaavan mukaan pari viikkoa oikein kunnolla. Pikkuhiljaa asekeleet jo johtavat ompeluksien pariin, hyvä niin:) Sohva ja telkkari tulivat jo liiankin tutuiksi viikon aikana kun töihinkään en päässyt:) Onneksi nyt on jo palattu normaalielämään:)

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin hauska malli patalapulle, että joskus haluan tuollaisia tehdä! Kiva kuulla, että olet parantunut ja pääsit jo studiollekin piipahtamaan!

  VastaaPoista
 2. Röyhelö saa patalapun näyttämään pienen nuken unipussilta ;) Tuolla on käsi suojassa. Pitäisiköhän kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Kaunis patalapun malli. Mieheni on yskinyt ja räkinyt viikon verran, itse olen syönyt myötätunnosta valkosipulia, munkkitippoja, propolista, sinkkitabletteja ja mustaherukkamehua. Toivon voivani välttyä taudilta!

  VastaaPoista
 4. Tämä on kiva patalappumalli, tuo röyhelö on niin hauska lisä!

  VastaaPoista
 5. Tuo patalappujen ompelusi innostaa niin, että ehkä täytyy minun muutama ommella.

  VastaaPoista
 6. Harmaa on kaunis! Hyvä patalappumalli, saisinkohan minäkin tehdyksi - jos vaikka ensi vuonna (sinne kasautuukin aika paljon kaikenlaista :))

  VastaaPoista