perjantai 28. lokakuuta 2016

Leijuvat kolmiot

Jossain tilkkutyökurssilla ollessani innostuin leijuvista kolmioista ja innostuin niin että kahdesta väristä tuli kolmioita enemmän kuin oli tarkoitus:) Ajatus oli että työhön tulisi mahdollisimman paljon erivärisiä kolmioita. Työ jäi kesken kun alkuperäinen suunnitelma ei toteutunutkaan. Kolmiot ovat olleet suunnitteluseinällä jo pitkän aikaa odottamassa jonkinlaista inspiraatiota;) Kun sitä ei syntynyt niin ompelin blokit kiinni toisiinsa odottamaan parempaa päivää. Suunnitteluseinälle on nyt tarvetta uuden työn takia ja komiot oli saatava pois uuden tieltä. Syntyneestä kolmiopinnasta voisi ommella vaikka kassin/pussin ompelukoneen lisäalustan kuljetukseen ja säilytykseen. Aika näyttää mitä siitä tulee, pinta saa tällä kertaa odottaa uutta tulemistaan:)
Projektisuunnitelma joka oli mielessä ennen kirahvikassin ompelua jäi nyt johonkin tulevaan...............kun löysin mallin Jelly Roll-kangasrullalleni:) Siinä seuraava ompelus.

5 kommenttia:

 1. Rauhallinen työ, ihan silmä lepää ja mieli rauhoittuu sitä katsellessa.

  VastaaPoista
 2. Niin ne suunnitelmat muuttumat ja on kivaa kun voi valita mitä tekee.

  VastaaPoista
 3. Kivat leijuvat kolmiot! Tilkkutöissä on se kiva, että voi jäättää aina työn tuumaustauolle ja aloittaa toista:) Nämä ovat minunkin do-listalla.

  VastaaPoista
 4. Hieno tilkkupinta! Kyllä siitä vielä jotakin kehkeytyy!

  VastaaPoista
 5. Kiva pinta, tuostahan saat mitä tahansa! Niin tuttua tuo, että aina tulee uusi kivempi tekeminen mieleen!

  VastaaPoista