sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Leikkuualustan kuljetukseen

Muutamilla tilkkutyökursseilla käydessäni olen huomannut tilkkuilijoiden kantavan leikkuualustaansa mitä kauniimmilla tarkoitukseen itse valmistetuilla kasseilla. Oma alustani on kulkenut muovikassissa (joista en tykkää ollenkaan) kun parempaa vaihtoehtoa ei ole ollut.
Nytpä asia korjaantui.:)Jättölän kurssilla ollessani saimme Liisa-opettajalta kopioita applikaatio-blokeista joiden mukaan voisi valmistaa esim.seinävaatteen ompelijan huoneeseen. Aikomukseni olikin tehdä juuri tuo työ mutta huomasin että seinät "studiossani":) ovat melko täynnä hyllyjä ym. Seuraava suunnitelma oli ommella vain muutama blokki ja kiinnittää työ huoneen oveen. Mutta sitten välähti, näistähän valmistuu sopiva kantokassi leikkuualustalle ja viivaimille!!!!


Joitakin blokkeja jätin tekemättä ja jotan keksin omasta päästäni;)

Tälle päivälle oli luvattu sadetta koko päiväksi ja olin suunnitellut ompelevani koko päivän. Tein eilin ruoatkin niin että ne olisivat vain lämmitystä vailla. Sateesta ei ole kuitenkaan ole näkynyt jälkeäkään ja niin on ompelukone saanut olla omissa oloissaan. Lenkilläkin on käyty jo kahteen kertaan:) Päivä on ollut mitä aurinkoisin:)

17 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno leikkausalustan kuljetin, hienot applikoinnit ja tikkaukset!
  Tuolla kelpaa kuljetella:)

  VastaaPoista
 2. Voi että tämä on kiva kantokassi alustalle. Tosi nätit ja hauskat kuviot. Muuten sitä samaa sadetta odottelin minäkin, vaikka koko yön tuli niin kaatamalla vettä kuin taivaasta sopi. Satais vaan, voi hyvällä syyllä istua sisällä käsitöissä.

  VastaaPoista
 3. Onpa herkullisen näköinen tarvikelaukku, tämä voi innostaa ohikulkijatkin ompelemaan!

  VastaaPoista
 4. Hyvän kohteen olet keksinyt ompeluaiheisille blokeille. Kiva kokonaisuus. Minun kurssityöt odottavat vielä jatkokäsittelyä.

  VastaaPoista
 5. Kassissasi on kaikenlainen kiva löytänyt paikkansa. Pitäisiköhän yhdistää omia harjoitustilkkuja tuollaiseksi ...

  VastaaPoista
 6. Kiva idea käyttää blokkeja leikkuualustan kassiin. Itse ompelin vastaavan muutama vuosi sitten, mutta se piti ssada nopeasti käyttöön, joten ompelin yhdestä kankaasta ihan tylsän pussin!!!

  VastaaPoista
 7. No nyt sinulla on sitten seuraavalla kurssilla kaikkein hienoin kassi alustalle. Hyvä idea käyttää blokit hyödyksi tärkeään kapineeseen.

  VastaaPoista
 8. Onpas hieno ja kivoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 9. Miten hieno kassista tuli! Blokit toimivat erittäin hyvin näinkin!

  VastaaPoista
 10. Voi, miten ihana! Kauniit värit ja hieno idea!

  VastaaPoista
 11. Onpa hieno kuljetus"laukku" alustalle. Tuollainen olisi mainio, tosin en paljon omaa alustaani kuljettele :)

  VastaaPoista
 12. Kerrassaan upea kantokassi! Olet kyllä ideoinut mainiot kuvat!

  VastaaPoista
 13. Oletpas tehnyt hienon ja taidokkaan laukun alustalle.

  VastaaPoista
 14. Kylläpä onkin upea laukku, pitäisiköhän itsekin väsätä leikkualustoille tuollainen säilytyskassi. Ihana idea kiitos siitä :) aurinkoa syksyysi!!!

  VastaaPoista
 15. Onpa suloinen kuljetuskassi! Ja niin pikkutarkkaa työtä!

  VastaaPoista
 16. Tämä on hieno, tyylikäs ja kyljistään erottaa minkä asian puolesta puhutaan!

  VastaaPoista