sunnuntai 21. elokuuta 2016

Menovinkki menneisyyteen:)


Tänään oli päivä jolloin harrastimme taas kotimaan matkailua. Kävimme Hyvikkälän kauppamuseossa ja kyllä siellä riitti katseltavaa!! Omistajarouva otti vieraat iloisesti vastaan ja kertoi mitä paikka pitää sisällään. Jatkoimme eteenpäin ja taas oli vastassa herra joka ystävällisesti kertoi tarinoita tavaroista joita kaupassa oli ja joista olimme kiinnostuneita. Jonkin verran oli minullekin tuttuja tavaroita josta voin siis päätellä jotain..........siis kun olin museokaupassa......no, ehkä en jatka ajatusta pidemmälle:)


Jos kaipaatte vanhan ajan havinaa niin pistäytykää kaupassa. Oli kyllä mukava kokemus:)
Ja mikä hiljaisuus oli kun kävelimme takaisin autolle. Kuului vaan lintujen laulua ja tuulen huminaa kevyesti. Piti ihan paikallaan olla hetki ja kuulostella maaseudun rauhaa:)

6 kommenttia:

 1. Hienoja paikkoja nuo museokaupat. Olen käynyt jossain, ehkä Iittalassa hieman vastaavassa kaupassa.

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu! Ja heti bongasin minäkin monta niin tuttua juttua, mutta selvähän se, kun museokamaa tässä jo ollaan itsekin :D.. Ei ehkä ihan Arvojen ja Arvottarien aikaa, mutta sinnepäin... (Hauska taulu!)

  VastaaPoista
 3. Hieno tutustumiskohde on tämäkin kauppa. Taivalkoskella on olen monesti ohikulkiessa käynyt vastaavassa ns. museokaupassa.

  VastaaPoista
 4. Vanhat kaupat ovat mielenkiintoisia. Ihania jenkkikasseja, kakkuvuokia, neppareita jne. Selman mainitsema Taivalkosken kauppa (Jalavan kauppa) on minullekin tuttu paikka.

  VastaaPoista
 5. Onpa mielenkiintoinen paikka. Paljon kaikkea mielenkiintoista löytyy kuvista, ehkä jotain etäisesti tutultakin näyttävää joukossa :)

  VastaaPoista
 6. Tämä kauppahan on ehdotomasti käytävä kokemassa.

  VastaaPoista