lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevätkalenterisukat

Ensimmäisen kerran osallistuin sukan neulonta-projektiin. Pia Tuonosen blogissa valmistettiin kevätkalenterisukat kerran päivässä annetun ohjeen mukaan, siis mysteerisukat:)
Langat valitsin kotona olemassa olevista. Kaksi toisistaan erottuvaa väriä oli ohjeistuksena aloituksessa. Kurkkasin osallistuneiden blogeja nyt kun sukat ovat valmistuneet ja niissä oli käytetty useampaakin eri väriä ja hyvin toimi niinkin, kauniita sukkia oli syntynyt monilla. Ehkä minäkin teen niin seuraavalla kerralla;)Nalle-langasta valmistui toiset sukat kerrosrivinousuohjeella. Joku arveli että tämä Nalle Taika-lanka on ruman väristä mutta ei se mielestäni niin kovin rumaa ole varsinkin kun ajattelee että syksykin on taas tulossa jossain vaiheessa, kuitenkin;)

7 kommenttia:

 1. Nuo punavalkoiset kalenterisukat ovat kauniit eivätkä huonommiksi jää toisetkaan sukat. Kyllä olet oikeassa, että syksykin tulee. Äidilläni oli tapana tuumata juhannuksena, että "päevä ruppee lyhenemmään", vaikka se tuntuikin ilon pilaamiselta vuoden valoisimpana aikana.

  VastaaPoista
 2. Kauniit on molemmat sukat. Kalenterisukkailu on joskus ollut ihan millin päässä, etten ole lähtenyt mukaan. Sitten on järki voittanut. Minun kompastuskivi olisi se, että pitää tehdä 2 sukkaa. Kivalta näyttää tuo kerrosrivinousu ja väri on ihan parasta syksyä ajatellen.

  VastaaPoista
 3. Kiva sukkaprojekti ja kauniita ovat myös molemmat sukat!

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia kumpaisetkin. Tuossa Nalle-langassa on minusta tosi nätit syksyiset värit.

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat!. Minäkin etsin Kyseisen blogin ja nyt on ensimmäisen sukan varsi neulottu.

  VastaaPoista
 6. Söpöläisiä sukkia tosiaan... Nuo punakuvioiset oikein namuset:)

  VastaaPoista